Ste se že kdaj vprašali, zakaj so ljudje velikokrat slabe volje, brez energije, malodušni in jim je vse brez zveze? Ste lahko pomislili, da gre za tako enostavno stvar, kot je podhranjenost z vitamini in drugimi hranili? Vemo, da če celice ne dobijo vseh hranil, ki jih potrebujejo, tudi telo in imunski sistem ne deluje pravilno. Še posebno vlogo v vsem tem biokemijskem spletu igra vitamin C. Vsi poznamo vitamin C, ki je glavni vitamin za imunski sistem pa vendar ali poznamo njegovo pravo obliko, ki se zlahka absorbira v našem organizmu in sproži tiste nujne blagodejne procese potrebne za vzdrževanje našega zdravja in optimalnega delovanja imunskega sistema?

V lekarni je cela gora prehranskih dopolnil

Resnično se v današnjem času soočamo s pravo poplavo prehranskih dopolnil. Zelo veliko je na voljo tudi različnih informacij in zelo težko je včasih ločiti zrno od plevela. Enako je tudi pri prehranskih dopolnilih, ki vsebujejo vitamin C. Morda je tu malo v pomoč, če sami poznamo vsaj osnove delovanja človeškega organizma.

Vsekakor pa je pomembno dejstvo, da če se vitamin C ne bo absorbiral v našem telesu, je vse zaman. Kakor tudi vidimo v naravi. Plastike narava ne more prebaviti, ker ni podobna njenemu prebavnemu sistemu in je pravzaprav njen tujek tako ali drugače.

Zakaj liposomski vitamin za imunski sistem?

Vitamin C v liposomski zagotavlja boljšo absorpcijo le-tega v človeškem organizmu in s tem dlje časa pripomore k preprečevanju utrujenosti, obnavljanju poškodovanih celic in nastajanju kolagena. Prav njegov nastanek v telesu pa upočasni procese staranja tvoje kože, las, kosti in žil.

Pri nenehni borbi s stresom, redni športni aktivnosti in premagovanju virusnih obolenj ter staranju se potrebe po tem vitaminu bistveno povečajo. Takrat ga je v krvi premalo, zato ga imunske celice in celice nadledvične žleze, ki nas z izločanjem protistresnih hormonov branijo pred stresom, nimajo dovolj za njihovo normalno delovanje. Zato je pomembno, da telesu zagotovimo dovolj vitamina C, kar lahko storimo z dotično liposomsko obliko najbolje.