Video nadzor ni zgolj namenjen temu, da ves čas spremljate ali je v vaš dom nekdo vlomil in vam želi nekaj ukrasti, ampak tudi nadzorovanju hišnih ljubljenčkov. Vido nadzor hišnih ljubljenčkov je še posebej pomemben, če so le-ti še mladi in razigrani, saj v svoji mladosti lahko npr. kužek naredi kaj nekaj škode v stanovanju če se on tako odloči. Video nadzor za hišne ljubljenčke kot tudi video nadzor za kateri koli drugi pomeni, vam lahko uredijo pri podjetju Špica. Vse kar morate narediti v je, da jih pokličete in da se dogovorite za brezplačen ogled vašega stanovanja.

Video nadzor za brezskrbnost

Ste ravno pripeljali domov vašega novega hišnega ljubljenčka in še ne veste česa vsega je sposoben? Nič zato, omislite si video nadzor in lahko boste spremljali kaj vaš novi hišni ljubljenček počne med tem, ko vas ne bo doma. Brezskrbno boste lahko odšli kamor koli, pa naj si bodi to v službo ali pa zgolj na kavo s prijateljem. Video nadzor bo med vašo odsotnostjo spremljal vse kar se dogaja pri vas doma. Vse kar boste morali vi storiti je to, da boste spremljali vaše kamere preko svojega mobilnega telefona in odreagirati v primeru, če bo vaš hišni ljubljenček počel kaj takega kar vam ne bo všeč.

Video nadzor za miren dopust

Video nadzor pa ni namenjen zgolj spremljanju tega kar počne vaš hišni ljubljenček, ampak tudi spremljanju dogajanja v vašem stanovanju nasploh. Tako ne bo več problem tudi, če boste odšli za več dni od doma in seveda hišnega ljubljenčka vzeli sabo. Video nadzor pa bo v tem času nadzoroval dogajanje v vašem domu, oz. boste s pomočjo njega vi lahko videli ali se slučajno v vašem domu nahaja kakšna nepovabljena oseba. Pa če že bi se to zgodilo, boste imeli možnost, da takoj obvestite o tem policijo ali varnostno službo ali pa zgolj prijatelja, ki bo poskrbel za vse ostalo.