Ob simptomih, kot so kratka sapa, razbijanje srca in srčne bolečine, vas upravičeno skrbi. Ne zmignite z rameni in si recite, da bo že minilo. Votel mišični organ z ritmičnim krčenjem poganja srce po žilah. V eni minuti se skrči sedemdesetkrat, kar je optimalno. Kaj se zgodi, če naenkrat začne biti neenakomerno? Takrat je čas, da obiščete doktorja. Bolečino v prsih je treba jemati resno. Lahko da našteti simptomi naznanjajo resne težave. Ko se ti ponavljajo, vas bo zdravnik napotil na ultrazvok srca. Povsem mogoče je, da boste nanj čakali mesece. Meseci v dolgi čakalni vrsti se lahko izkažejo kot usodni. Vzemite vajeti v svoje roke in se naročite na ultrazvok srca v zasebni diagnostični ambulanti, kjer boste hitro na vrsti za pregled: https://ultralab.si/ultrazvok-pregledi/ultrazvok-srca.

Ultrazvok srca je predpogoj za zdravljenje

Ste že slišali koga reči, da mu je od žalosti počila srčna mišica? Ženske še posebej pogosto znajo reči, da jim jo je kdo zlomil. To pa ni mogoče le v prenesenem pomenu, temveč tudi v dobesednem. Pri ženskem spolu je to kapi podobno stanje celo pogostejše kot pri moškem. Moški med 50. in 60. letom pa so v največji nevarnosti, da doživijo infarkt. Najbolj ogroženi so strastni kadilci in posamezniki s preveliko telesno težo. Veliko prispevata tudi nezdrava prehrana in čezmerno pitje alkohola. Pekoča bol v prsnem košu zahteva čimprejšnje ukrepanje. Nemudoma se naročite na ultrazvok srca. Dobra diagnoza je ključ do pravočasnega zdravljenja. Kakovostno izveden ultrazvok srca vam lahko reši življenje.

Ultrazvok srca pod nadzorom strokovnjaka

Abraham ni več to, kar je bil včasih. Dandanes ljudje živijo tako dolgo, da petdeset pomladi pomeni srednja leta. Pri tej starosti je človek lahko zelo vitalen, aktiven in ima zelo bogate dneve. Čaka ga tudi več let dela, saj se meja za upokojitev premika vedno bolj naprej. Zato morate poskrbeti zase. Nekatere odvrne novica, da je za čim hitrejši ultrazvok srca, ki ga izvede vrhunski strokovnjak, treba plačati. Preiskava je resda plačljiva, vendar je dovolj ugodna, da si jo lahko privoščite. Svoje zdravje zaupajte le najboljšim. Vsak ultrazvok srca je povsem neinvaziven in neboleč. Pokaže velikost in obliko organa in velikih žil ter kako vse deluje. Prikaže delovanje zaklopk in ali so v srčnih votlinah strdki ali tumorji. Traja od dvajset do 60 minut, v tem času boste izvedeli, ali je strah upravičen.