Verjetno je le malokdo med nami, ki mu Triglav zdravstvena zavarovalnica ni poznana. Gre za zavarovalnico, ki je na našem trgu že vrsto let in ima izjemno dolgo tradicijo. Nanjo so prisegali že naši starši in stari starši. In to z razlogom.

Zavarovalnica že od svojih začetkov delovanja pa vse do danes ponuja različne vrste zavarovanj, ki poskrbijo za večjo socialno varnost njenih zavarovancev. Med najbolj razširjenimi zavarovanji so zagotovo avtomobilska, premoženjska in življenjska zavarovanja. Ker pa se Triglav zdravstvena zavarovalnica dobro zaveda pomena zdravja, je svojo ponudbo zavarovanj na tem področju zelo razširila.

Z zdravstvenimi zavarovanji Triglav zdravstvene zavarovalnice hitreje do specialista

Če ste bili že kdaj napoteni na specialistični pregled, potem ste že ugotovili, da ima naš zdravstveni sistem kar nekaj pomanjkljivosti. Ena od njih so zagotovo dolge čakalne dobe, ki pa si jih ob hudi bolezni ali poškodbi enostavno ne moremo privoščiti.

Zato vam Triglav zdravstvena zavarovalnica ponuja ogromno različnih zdravstvenih zavarovanj, s katerimi lahko hitreje pridete do pregleda pri specialistu. Na ta način boste bistveno hitreje seznanjeni s svojim zdravstvenim stanjem, celoten proces zdravljenja pa se lahko začne veliko prej kot pa, če bi morali na pregled čakati na primer pol leta.

Zdravstvena zavarovanja, ki imajo veliko prednosti

S sklenitvijo zdravstvenih zavarovanj, ki vam jih ponuja Triglav zdravstvena zavarovalnica, ne boste deležni le večje socialne varnosti, ampak vam zagotavlja tudi druge prednosti. Na primer, s sklenitvijo zavarovanja Zdravstveni nasveti vam je na voljo tudi posvet z zdravnikom specialistom kar preko telefona, elektronske pošte ali videoklica.

A to ni edino zdravstveno zavarovanje, ki je na voljo, ampak je ponudba zavarovalnice tako pestra, da se jo splača preveriti. Predvsem pa je pomemben podatek, da Triglav zdravstvena zavarovalnica s svojo ponudbo v celoti poskrbi za vaše zdravje, zaradi česar so njihove stranke toliko bolj zadovoljne.