Ste si končno zgradili vašo novo hiško? Vse kar je potrebno urediti, je zgolj še okolica, da bo vse skupaj zaključena celota. Za tlakovanje dvorišč pokličite podjetje Libela group, le-to odlikuje strokovnost ter hitra in ugodna izvedba. Skočite na internet in poiščite njihovo spletno stran oz. telefonsko številko in se kar takoj dogovorite za brezplačen ogled in sestavo točne cenovne in časovne ponudbe, brez skritih stroškov. Vsekakor pa je prav, da preverite tudi njihove reference in jih primerjate s konkurenco, saj boste le tako lahko povsem sigurni, da ste prav odločili.

Tlakovanje dvorišč zahteva predpripravo

Pravi strokovnjak za tlakovanje dvorišč, kot so to zaposleni pri Libela group, vam bo na enostaven a hkrati na strokoven način obrazložil, da tlakovanje dvorišč ni zgolj polaganje tlakovcev, ampak da je za kvalitetno in dolgotrajno izvedbo potrebna najprej predpriprava tal kamor se bodo tlakovci polagali. Tlakovanje dvorišč najprej zahteva izkop v globini približno 30 – 40 cm, nato je potrebna ustrezna drenaža, nasutje primernega gramoza, zatem utrditev vsega skupaj, šele nato pride na vrsto polaganje tlakovcev. S tem, pa tlakovanje dvorišč še ni zaključeno, saj je potrebno tlakovce tudi primerno vtisniti v podlago, da bodo ti ostali na svojem mestu ter jih na koncu še zafugirati, da se le-ti res ne morejo premikati sami od sebe ali zgolj zato, ker bomo vozili po njih oz. ker bodo izpostavljeni vsem vremenskim prilikam in neprilikam.

Tudi nakup tlakovcev prepustite strokovnjaku

Sama izbira tlakovcev tudi ni nepomembna, če želite vse skupaj imeti zares na vrhunskem nivoju in dolgotrajno, pa kljub temu po ugodni ceni. Zato tudi nakup vsega materiala potrebnega za tlakovanje dvorišč prepustite strokovnjaku, ki bo samo tlakovanje dvorišč pri vas tudi izvajal. Na ta način strokovnjak lahko zagotovi najvišjo možno kvaliteto izvedbe njegovih del, vi pa boste s tem dobili zaključeno celoto vašega novega doma.