Kot je znano, so spletne stavnice zagotovo najbolj privlačne stavnice, kar jih danes poznamo, saj nam velikokrat poleg igranja od doma ponujajo tudi bonuse. Vedeti pa je treba, da ni vsaka stavnica enako dobra, sploh pa ne prevedena v slovenščino. Kot pa najdemo na spletnem portalu http://www.stavidoma.com/ nam v naslovu omenjena stavnica ponuja oboje, v slovenščino prevedeno stran in tudi bonuse. Zagotovo pa vas zanima, kakšen je za Bet at home bonus, ki ga ta stavnica ponuja. Prvi Bet at home bonus je tako imenovani vpisni bonus, kjer vsak nov član ob vpisu v stavnico Bet at home bonus prejme takrat, ko naredi prvo nakazilo na svoj spletni račun.

Kolikšen je Bet at home bonus in ali je kakšen limit kar se tiče vstopnega bonusa?

Kot smo že rekli, ima spletna stavnica Bet at home bonus pripravila za vsakega novega člana. Vse, kar moramo narediti, je, da si po uspešni registraciji v stavnico nakažemo nekaj denarja na spletni račun te stavnice. Treba pa je podati v vednost, da je znesek vstopnega bonusa lahko višji ali pa nižji.

Pri stavnici Bet at home bonus namreč dobimo v polovični vrednosti našega prvega nakazila z bančnega računa v stavnico. Če torej nakažemo 10 €, bomo prejeli bonus v vrednosti 5 €, če za prvo nakazilo naredimo 50 €, bomo s strani stavnice Bet at home bonus prejeli v vrednosti 25 €. Tukaj pa je treba poudariti še nekaj, in sicer da vsekakor obstaja limit, kolikšen bo maksimalen znesek bonusa, saj bi drugače ljudje samo izkoristili dodani 50 % bonus, na hitro obogateli, stavnica pa bi propadla. Zato pa je najvišji vstopni bonus lahko 100 €. Torej, če si nakažemo 200 €, bomo prejeli 100 € bonusa, ravno tako pa bomo prejeli 100 € v primeru, da si nakažemo 201 € in seveda vse, kar je več.