Preprosta in enocelična vrsta alg prelepe modrozelene barve, imenovana spirulina, je vse prej kot preprosta. Govora je o enem od najstarejših organizmov na svetu, ki so pred bilijoni let začele proizvajati kisik. Kisik proizvajajoča in življenje omogočajoča spirulina je izjemno vsestranska, ker je odlična za človeka in okolje. Uživati jo je mogoče v več oblikah. Živilo spirulina lahko nabavite v spletni trgovini Malinca v dveh oblikah: Za tiste, ki jim okus ni všeč, je na voljo ekološka spirulina v tabletah, za tiste, ki jim je okus všeč, je na voljo ekološka spirulina v prahu. V ponudbi je mogoče najti tudi posebno akcijo, dva plus ena gratis.

Spirulina iz ekološke pridelave

V tableto stisnjena spirulina tega trgovca vsebuje kar 65 odstotkov rastlinskih beljakovin, prijazna pa je tudi veganom in vegetarijancem. Ekološka pridelava zagotavlja kar se da kakovosten izdelek, ki ohranja še vse hranljive snovi, ki so ključnega pomena za človekovo zdravje. Oznaka eko pomeni, da je izdelek spirulina prejel certifikat Evrolist, ki zahteva, da je vsaj 95 % sestavin izdelka pridelanih na ekološki način. Vsak izdelek, na voljo v trgovini Malinca, je podrobno opisan; opis vsebuje podatke o rastlini/živilu in obogati vaše znanje – vsi vemo, da se je treba vedno znova izpopolnjevati in da se naše znanje mora večati vsak dan.

Priskrbljeni odgovori na vsa vprašanja

V opisu je povedano, na kakšen način in v kakšni količini se jemlje spirulina, koliko kalorij ima, koliko beljakovin in ogljikovih hidratov vsebuje ter katerih snovi ne vsebuje. Slednje je posebej pomembno za ljudi, nagnjene k alergijam in takšne, ki ne prenesejo krutosti do živali. Pot v omenjeno trgovino je odprta le najkakovostnejših izdelkom iz ekološke pridelave. Hitra dostava zagotovi, da bo spirulina že v dveh delovnih dnevih na vašem krožniku ali v vašem smutiju. Omogočena je 30-dnevna garancija, saj je zadovoljstvo strank najpomembnejše, s tem pa gre z roko v roki zdravje strank. Na spletni strani je ponujenih ogromno receptov za pripravo zdravih jedi, ki jih bodo zagotovo veseli tisti, ki so komaj začeli res zdravo kuhati in tisti, ki potrebujejo sveže ideje.