vlakecSe vam zdi nakup sestavljanke nekaj povsem enostavnega, kar boste opravili hitro in predvsem v vsaki trgovini? Res je, da se jih da kupiti še skoraj da povsod, tudi na bencinski črpalki se kaj najde, ampak verjemite, razlika v kvaliteti je zelo velika. Zato smo se odločili v uredništvu in za nasvet, na kaj je treba biti pozoren in kaj je dobro, da upoštevamo, ko kupujemo sestavljanke in zakaj kar čisto vsaka trgovina ni dobra izbira, povprašati kar podjetje Vlakec. Kot so nam zaupali, je največja razlika ravno v materialu. Če boste drugje lahko sestavljanke kupili v kakršnem kolu materialu, potem najprej pazite na to, da so sestavljanke narejene iz lesa in nikakor ne iz plastike ter da je ponudba tako raznolika, da boste lahko izbrali takšno, ki je primerna starostni skupini otroka.

 

Če je kateri ponudnik pri nas smiseln in priporočljiv, potem je to vsekakor Vlakec

Glede na prejete odgovore si sicer nismo mogli predstavljati, da je lahko nakup sestavljanke tako zakompliciran, če želimo za otroka le najboljše, vendar pa že sam pogled na njihovo ponudbo in na vse prednosti in ostale ugodnosti, ki jih ponujajo, odkrije razlog, zakaj za nakup izbrati ravno njih. Kot prvo imajo na razpolago sestavljanke za vse starostne skupine, ki so tudi smiselno razporejene, s čimer zagotovijo strankam bistveno lažjo izbiro primerne sestavljanke, saj je ravno izbira prave starostne skupine velikokrat najbolj težavna.

Hkrati so vse njihove sestavljanke lesene, pa tudi poskrbeli so za žive barve, ki pa so jasno nanešene na način, da se ne odkrušijo. Če pa pogledamo še njihove splošne prednosti, pa je to poleg omenjenih tudi ta, da je dostava pri naročilu z višjo vrednostjo od 60 € brezplačna, odposlali so že skoraj 7000 paketov, hkrati imajo tudi na voljo več različnih plačilnih sistemov in tudi izredno hitro dostavo. Se vam zdi, da vse to ne gre skupaj? Danes to gre pri Vlakcu!