Telefon Samsung Galaxy S20 ultra spada v novo serijo pametnih telefonov znamke Samsung, ki jo odlikuje izjemen napredek na področju mobilne fotografije: tako v ločljivosti novonastalih slik kot možnostih povečave. Gre za enega prvih telefonov pri nas, ki uporabnikom omogoča izdelavo fotografij in videoposnetkov, ki se po svoji kvaliteti kot tudi ločljivosti lahko kosajo s fotografijami profesionalnih fotoaparatov. Izdelavo izjemnih fotografij lastnikom telefona Samsung Galaxy S20 ultra, ki je po ugodnih in dostopnih cenah na voljo tudi pri mobilnem operaterju A1, omogoča revolucionarna 8K resolucija – ločljivost v skoraj 33 milijonih slikovnih pik.

Odlične fotografije ne glede na pogoje

Telefon odlikuje največja povečava, ki jo je znotraj mobilne tehnologije uvedlo podjetje Samsung – pametni telefon Samsung Galaxy S20 Ultra se ponaša z 10-kratno hibridno optično povečava ter do 100-kratno super ločljivo povečavo. Ne glede na približanost posnetka bo fotografija zavoljo izjemne ločljivosti ostala ostra in kvalitetna, zamegljenost fotografije pa bosta preprečila večji slikovni senzor ter stabilizator, ki nadzorujeta gibanje kamere telefona Samsung Galaxy S20 ultra. Zahvaljujoč večjim slikovnim senzorjem pa lahko s preklopom na funkcijo nočni način zdaj prizore, posnete ob mesečini, posnamete tako dobro kot ob sončnemu dnevu.

s20ultra

Samsung Galaxy S20 ultra: ultra hitrost

Telefon poleg nepredstavljivih fotografskih zmogljivosti odlikuje tudi hitrost. Je namreč eden izmed tistih telefonov, s katerim lahko uporabljate prvo 5G omrežje pri nas. Le-to vam omogoča največje hitrosti prenosa podatkov, naj gre za uporabo interneta, gledanje filmov in poslušanje glasbe na spletu ali pošiljanje sporočil. Telefon se ponaša tudi z boljšo in zmogljivejšo baterijo, ki se inteligentno prilagaja svojemu uporabniku, s sodobnim operacijskim sistemom ter menijem v slovenščini, odlikuje pa ga tudi izredno zmogljiv osem-jedrni procesor ter ogromen pomnilnik. Lastnikom telefona sta tako pri A1 na voljo 128 GB velik notranji in 12 GB delovni pomnilnik, v kolikor pa vam le ta ne bosta zadostovala, lahko pomnilnik razširite z dodatno spominsko kartico.