Pred dobrim letom dni so bile za kriptovalute novice nekaj vsakodnevnega, praktično vsak medij je celo večkrat dnevno poročal o različnih digitalnih valutah. Danes pa so za kriptovalute novice le sem ter tja objavljene, pa še to v večini primerov v različnih specializiranih medijih, kot so to npr. Finance. Za kritovalute novice pa najdete tudi na specializiranih spletnih straneh in eno od takšnih najdete na spletni povezavi https://incrementum.si/, kjer lahko redno spremljate novosti v kripto svetu.

Ne ravnajte po črednem nagonu

Za kriptovalute novice o načinu kupovanja oz. investiranja v digitalne valute so trenutno ene najbolj iskanih novic. Glavno vodilo izkušenih vlagateljev v kripto svetu, kot tudi ostalih poučenih investitorjev po celem svetu je, da se nikoli ne smete ravnati po črednem nagonu. Kaj pa to pomeni? To pomeni, kupuj, ko ostali (beri čreda) prodajajo in prodajaj, ko ostali kupujejo. Tako delajo bogati in poučeni investitorji, kot je npr. Warren Buffett. Ne znate se prav obrniti in za kriptovalute novice so trenutno v zatonu ter zato ne veste kako in kam bi se obrnili? Nič zato, obrnite se na strokovnjake, ki imajo več letne izkušnje in ki vedo kdaj, kam in kako investirati, da bo vaša investicija na dolgi rok dobičkonosna.

Za kriptovalute novice so trenutno negativne

Še tiste redke za kriptovalute novice, ki jih je danes mogoče najti, če se potrudiš, so po večini negativne, da je to zgolj bila še ena velika potegavščina velikih. Pa ste že slišali za tehnologijo veriženja blokov (blockchain technology), ki omogoča veliko več kot zgolj trgovanje v digitalnem svetu. Ravno zato veliki institucionalni vlagatelji zdaj investirajo v te, za nekatere že propadle, digitalne valute. Torej, veliki ne investirajo v njih zaradi njih, ampak v večini zato, ker so tesno povezane s tehnologijo veriženja blokov, ki je prihodnost načina poslovanja na mnogih ravneh. Nekateri jo celo že vpeljujejo v svoj model poslovanja, saj omogoča npr. naročanje preko interneta, izklop elektrike na daljavo, ob neplačilu leasing avtomobila, volitve in še za mnogo drugih stvari je to tehnologija prihodnosti. Pred tridesetimi in več leti so bili mnogi skeptični, da bo internet kadarkoli uporabna stvar, pa si danes predstavljate življenje brez njega?

Določene za kriptovalute novice napovedujejo svetlo prihodnost

Za kriptovalute novice, ki jih lahko preberemo od poučenih investitorjev govorijo o tem, da je v tem momentu svoje investicije potrebno alocirati v kriptovalute, ki so vezane na ameriški dolar, saj te praktično nič ne nihajo, kar pomeni, da ne ustvarjajo donosov, ki so za kripto svet normalni, a hkrati tudi ne ustvarjajo izgub, ki pa so ravno tako normalne za tovrstne investicije. Za kriptovalute novice od tistih, ki vedo kaj počnejo, napovedujejo svetlo prihodnost za vse, ki so dovolj potrpežljivi, da bo pravi moment spet prišel. Finančne krize ali tako imenovani baloni, se bodo še dogajali, ampak dogajali se bodo tudi finančni razcveti, kot se ga spomnimo iz leta 2018. Za kriptovalute novice res niso vse merodajne, zato previdno izbirajte katerim boste verjeli ali še bolje, posvetujte se s strokovnjaki s tega področja, če sami to niste, pa četudi ste, več glav več ve.