Si želite zamenjati svoj avto, ker je že dotrajan? Morda pa si samo želite spremembe. Če na slovenskem trgu niste uspeli najti želenega modela, imate zdaj na spletni strani narociavto.si priložnost za ugoden nakup in uvoz iz Avstrije: https://narociavto.si/.

Prednost takšnega nakupa prek izkušenega in uveljavljenega posrednika je seveda manj stresa in predvsem manj tveganja, da bi se med postopkom nakupa in dostave vozila zgodilo kaj nepredvidljivega. Največja prednost pa je ta, da lahko že vnaprej na preprost način sporočite posredniku svoje želje glede modela, barve in cene, nato pa samo čakate na ponudbo.

uvoz avtomovilov

Uvoz iz Avstrije vam ponuja še nekaj velikih prednosti

Druga največja prednost pri nakupu rabljenega avta v bližnji soseščini čez mejo je seveda večji trg in večja izbira. Samo iskanje pa lahko popolnoma prepustite ponudniku, saj lahko na zelo preprost in hiter način prek kontaktnega obrazca na spletni strani vnesete vse potrebne podatke. Izkušena in strokovna ekipa se vam bo v kratkem času oglasila z najdenimi zadetki, ki najbolj ustrezajo vašim vnesenim kriterijem.

Našli vam bodo najmanj tri za vas primerna vozila, ki jih lahko uvozite tudi iz drugih evropskih držav. Tako je možen ne le uvoz iz Avstrije, temveč tudi iz Belgije, Italije in celo Nemčije. V prejeti ponudbi med navedenimi avtomobili boste imeli na voljo tudi vse ostale pomembne podatke, kot so natančne fotografije, zgodovina vozila ter popolnoma odkrit opis vsega v zvezi z njegovim dejanskim stanjem.

uvoz avtomobilov (3)

Kaj če želenega avta ni možno najti?

Če sami najdete vozilo, ki je na primer primerno za takojšen uvoz iz Avstrije, vam bodo pri narociavto.si v najkrajšem možnem času uredili vse potrebno za preverbo izbranega vozila in za dostavo iz tujine. Pogosto so rabljeni avtomobili iz tujine ugodnejši in bolj ohranjeni.

Vozila, primerna za uvoz iz Avstrije, pa so običajno tudi bolj opremljena kot slovenska. V tem smislu so takšna vozila tudi ugodnejša, saj imajo na voljo več dodatne opreme za enako ali celo nižjo ceno enakovrednega modela, ki se prodaja v Sloveniji. V primeru, da za vaše povpraševanje ni najden noben ustrezen avtomobil, vam zato tudi ne bodo nič zaračunali.