Če ste se le odločili za Portoroz, potem vam tekom dopusta zagotovo ne bo dolgčas in se boste lahko naužili vsega tega, kar pričakujete od poletnega dopusta na morju, hkrati pa boste lahko doživeli tudi enake storitve kot v toplicah. Praktično vsi boljši hotelu v tem obmorskem letovišču namreč nudijo tudi wellnes, pri vseh boljših pa boste dobili tudi dodatne usmeritve, kam turistični delavci priporočajo, da odidete na izlete. Vsekakor je najbolj smiselno najprej raziskati Portoroz in lepote povsem ob Portorozu, v kolikor pa vam čas dopušča, pa si lahko ogledate tudi lepote ostalih obmorskih mest in morja in potem tudi ostalih krajev po Sloveniji. Vendar pa je tako, če si želite res uživati v vsem, kar vam Portoroz ponuja, je hotel najboljša možnost, ki pa ga sploh ni enostavno izbrati zaradi velike ponudbe.

 

Ko izbirate hotel, izberite takšnega, ki vam je najbolj všeč, saj Portoroz ponuja ogromno ponudbe hotelskih namestitev

 

Izbira hotela sploh ni tako enostavna, kot se zdi, saj ima Portoroz hotelov veliko. Če ne želite plačati najvišjih cen na nočitev, potem vam nekaj hotelov prav na hitro odpade, vendar pa je potem še vedno nekaj hotelov, ki pa so si v ponudbi precej podobni. Vendar pa je tako, večina hotelov je čisto v centru, ker pa je Portoroz mesto, ki nikoli ne spi, namestitev čisto v centru ni za vas, če si želite čistega miru ali pa vsaj kolikor toliko mirnega okolje.

V takem primeru je še najboljša rešitev Hotel Marita, ki se od centra nahaja nekaj minut hoje stran, vendar toliko ven, da ropota ni toliko slišati preko cele noči, seveda pa je ravno Portoroz njegov dom.  Hkrati gre za malo manjši hotel, ki ga kljub temu ni nič slabši v ponudbi od ostalih, ki jih ima Portoroz. Imajo namreč tudi svoj lasten tudi zunanji bazen in seveda tudi notranjega v wellnessu, v kolikor pa vas kaj več zanima o ponudbi pa si preberite njihovo stran.