Na pohodu nje nov trend, steklena vrata. Čeprav so pogosta izbira v poslovnih prostorih, so doslej bila redko videna v domačem okolju. Vendar, novodobna gradnja in opremljanje vse pogosteje predvidevata moderna steklena vrata tudi v bivalnih enotah. Največkrat se jih vgrajuje v prostore, za katere se želi, da se jih opazi, obenem pa potrebujejo in omogočajo nekaj zasebnosti, na primer za pisarne ali kabinete, za ločitev kuhinje od dnevnega prostora, kot pregrada na stopnišču ali na hodniku. Njihov največji čar je v tem, da prostor spremenijo s pomočjo svetlobe in barve, ki jo prepuščajo skozi. V kolikor vas zanima ponudba, so Vrata Vranešič pravi naslov.

moderna steklena vrata

Moderna steklena vrata so odličen dodatek v vašem domu

Steklena vrata v domu takoj ustvarijo občutek sodobnosti in prefinjenosti. Ker so izdelana iz debelega kaljenega stekla, jih je mogoče ustvariti v različnih verzijah – od stekla, skozi katerega se vidi, do motnega izgleda ter različnih vzorcev in motivov. Izgled in motive je mogoče izbirati na notranji ali zunanji strani, prav tako pa imate svobodo pri izbiri podbojev. In čeprav z njimi ne boste upali loputati kot z lesenimi, pa je varnost zagotovljena, saj je kaljeno steklo šestkrat bolj odporno, samo steklo pa ima petkrat večjo upogibno trdnost, zaradi česar nosijo sama sebe in ne potrebujejo lesenega okvirja. Primerna so tako za sodobne domove kot tudi za že obstoječe domove, ki potrebujejo le malce posodobitve in osvežitve.

Steklena vrata

Vrata Vranešič so pravi naslov

Družinsko podjetje iz Novega Mesta se s prodajo in montažo stavbenega pohištva ukvarja že vrsto let. Pri tem sodelujejo z evropskimi proizvajalci. Poleg lesenih imajo v ponudbi tudi steklena vrata. Krila le-teh so izdelana iz 8 mm debelega kaljenega stekla, peskana za mlečni izgled, na voljo pa vam je kar 25 grafik. Vse grafike so vam na voljo v njihovem katalogu. Vsa steklena vrata so opremljena z dvema nasadiloma ter okovjem za enostavno enoročno odpiranje.