Zima je za marsikoga najlepši letni čas zato, ker omogoča številne športne dejavnosti. Marsikdo se zime veseli predvsem zaradi smučanja. Za eno – ali večdnevno smučanje na znanih slovenskih ali tujih smučiščih po ugodni ceni se pozanimajte pri 1nadan. Obiščite portal s pestro ponudbo smučarskih paketov in preberite, kaj vključuje posamezna smučarska ponudba, nato pa si izberite kupon, ki vam ustreza. Z malo sreče boste lahko smučali na želeni lokaciji, ob tem pa boste s kuponom tudi prihranili.

Kako do ugodnega smučanja z 1nadan?

Na spletnem portalu je na voljo pestra ponudba paketov za smučanje s 50- do 99-odstotnim popustom. Ko se naključni obiskovalec portala odloči za izbrano ponudbo, kupi kupon in o tem obvesti svoje prijatelje in znance. Namreč, da ponudba uspe, se mora za nakup kupona dnevno odločiti dovolj ljudi. Šele ko se zbere dovolj interesentov za določeno smučarsko ponudbo, se nakup aktivira. Ko smučarska ponudba uspe, posamezen interesent prejme kupon za smučanje, ki ga lahko unovči pri ponudniku. Če se za določeno smučarsko ponudbo ne odloči dovolj uporabnikov, se posameznikovo sodelovanje pri ponudbi ne zaračuna, je brezplačno.

Smučanje na slovenskih in tujih smučiščih

Na spletnem portalu 1nadan preverite ponudbo za smučanje v Sloveniji ali tujini. Izbirate lahko med različnimi slovenskimi smučišči, odločite se za smučanje na Kopah, Pohorju, Rogli, Krvavcu, Veliki planini, na smučišču Senožeta v Bohinju in drugo. Na voljo so tudi kuponi za smučanje v tujini, na primer na avstrijskih ali italijanskih smučiščih. Izbirati lahko med kuponi za enodnevno smučanje kot tudi kuponi za večdnevno smučanje, na primer med različnimi smučarskimi vikend paketi. V ponudbi so tako smučarski kuponi za eno osebo kot tudi za dve ali več oseb. Preverite, kaj kuponi vključujejo poleg smučanja, na primer bivanje v luksuznem hotelu, wellnes ponudbo, savnanje, fitnes in drugo. Redno spremljajte ponudbo smučarskih kuponov na omenjenem spletnem portalu in si tako zagotovite prijetno smučanje po ugodni ceni.