poganjalciSte v fazi, ko svojega malčka želite počasi privajati na vožnjo s kolesom? Potem je čas, da se odločite za nakup primernega sredstva, ki pa to na začetku ne bo pravo kolo. To je lahko kolo s pomožnimi koleščki ali pa poganjalec. Slednji je v zadnjem času povsem zasenčil kolo s pomožnimi koleščki, saj ga zelo priporočajo tudi strokovnjaki.

Poganjalci naj bi bili veliko bolj primerni tudi za otrokov razvoj, saj ne vplivajo negativno na hrbtenico, tako kot je bilo to dokazano za kolesa s pomožnimi koleščki. Po drugi strani pa se nekateri starši in skrbniki otrok ne ozirajo na to, saj menijo, da obdobje učenja na vožnjo s takimi sredstvi ne traja tako dolgo, da bi se lahko otroku na kakršen koli način poškodovala hrbtenico ali pa kaj drugega. Ne glede na to, ali se boste odločili za nakup poganjalca ali ne, mi vam ga bomo v nadaljevanju nekoliko bolj podrobneje predstavili, saj osebno navijamo zanj.

Prikupni poganjalci osvajajo otroška srca

Poganjalci so na prvi pogled zelo prikupna in simpatična sredstva, kar še dodatno pripomore k temu, da se otrok še hitreje odloči sesti nanj. Narejeni so iz različnih materialov in od tega je v veliki meri odvisna tudi njihova cena. Njihovi okvirji so lahko narejeni iz lesa ali pa so kovinski.

Preden pa se odločite za nakup poganjalčka, pa kar po spletu pobrskajte, kje se nahaja najboljša ponudba poganjalcev v tem hipu. Bodite pozorni tudi na proizvajalca in nenazadnje tudi na ceno, vendar naj ta ne odloča o končnem nakupu.

Najugodnejši kakovostni poganjalci v priljubljeni spletni trgovini

Kaj kmalu boste naleteli tudi na eno od najbolj priljubljenih spletnih trgovin, kjer boste poleg ostale otroške opreme lahko izbirali med poganjalci številnih vrhunskih proizvajalcev. Presenetile vas bodo tudi zelo ugodne cene, zato se boste še hitreje odločili za nakup. Poskrbite, da bo poganjalec za vašega malčka tudi prikupnega videza. Pazite pri izbiri barve. Nekateri proizvajalci so na prodajne police postavili posebne poganjalce za deklice in posebne za fantke. Morda pa je še najbolje, če otroka vzamete s seboj v specializirano trgovino s tovrstno opremo in skupaj z njim izberete najprimernejšega, ki ga pred nakupom lahko tudi preizkusi.

Bi vašemu malčku radi podarili kakovosten poganjalec in tako spodbudili njegov razvoj. Oglejte si odlično ponudbo na www.babadu.si/na-kolesih/poganjalci-za-otroke.