Veste, kakšno napako danes novo pečeni starši najbolj pogosto delajo? Da otroka ves čas držijo v rokah, vse na široko pogrinjajo odeje, da se otrok ja ne bi poškodoval, če slučajno malo izgubi ravnotežje, skrbimo za njegovo zdravje tako, da mu ves čas ponujamo razno razne vitamine, namesto da bi ga pustili, da se samostojno igra, da ostane kdaj tudi za kakšen trenutek sam v prostoru in predvsem da mu omogočimo zdrava otroška igrala.otroška igrala

Zdrava otroška igrala pa niso kakšne igrice na telefonu ali pa računalniku, to so povsem navadna lesena zunanja otroška igrala, za katere je zagotovo najbolje, da jih naredijo kar za to primerna podjetja. Le taka podjetja namreč točno vedo, kakšna je zakonodaja na tem področju in katere so tiste stvari, na katere morajo paziti, da se otroška igrala ne bi poškodovala.

 

Zunanja otroška igrala naj bodo res lesena, nikar ne posegajte po plastiki

 

Otroci so že tako ali tako preveč v kontaktu s plastiko. Nekdaj so imeli otroci le lesena otroška igrala, na katerih so se igrali in tudi slučajno ni bilo toliko bolezni in vseh različnih poškodb, ki se na plastiki sicer lahko zgodijo, ker pač plastika na vseh vremenskih razmerah ni več ista, izgubi svojo trdnost in tudi začne razpadati.

Če pa boste kupili otroška igrala pri podjetju Svet igral, ki je specializirano za izdelavo otroških igral, pa ste lahko prepričani, da bodo tudi lesena otroška igrala ostala enaka kot takrat, ko ste jih dobili, hkrati pa bo to podjetje zagotovo bolj pozorno na vse podrobnosti in mesta, kjer bi se otrok lahko poškodoval. Hkrati imajo takšna podjetja, med njimi je tudi Svet igral, na voljo praviloma tudi posebno podlogo, ki je ravno toliko mehka, da prepreči najhujše poškodbe, tako da res otroku omogočite zdravje in veselje na način, da se bo lahko igral zunaj na zraku.