Če živite v bloku ali v večstanovanjskem kompleksu, potem najbrž veste, da se taka notranja vhodna vrata razlikujejo od klasičnih. Po navadi nimajo steklenih predelov, oken in zasedajo standardizirano velikost. Čeprav pri izbiri velikosti nimate veliko svobode, si lahko več igrivosti in kreativnosti dovolite pri izbiri materialov in dizajna, ki jih nudijo notranja vhodna vrata. Kljub manjši velikosti nudijo prav vse, kar potrebujete. Notranja vhodna vrata so dobro izolirana in nudijo odlično zavetje pred zvoki iz zunanjega okolja. K temu še dodatno pripomore odlično tesnilo. Vsak kos stavbnega pohištva je sestavljen iz več plasti: obdaja ga les, konstrukcija je dodatno ojačana z debelo plastjo železa.

notranja vhodna vrata

Izbrani materiali in napredne metode obdelave

Za vas smo izbrali le najboljše materiale, ki so prijetni na pogled in se lepo stapljajo z okoljem, v katerega so postavljeni. Sofisticirana sredica HOMALIGHT predstavlja zaščitno lupino, ki notranja vhodna vrata uspešno ščiti pred prepuščanjem mraza in toplote. Vas skrbi, da bi bila vrata slabo zaščitena pred vlomi? Tudi za to je odlično poskrbljeno, saj ključavnico še dodatno jača posebna blokada, ki preprečuje dvig elementa s tečajev, kar bi lahko olajšalo delo vlomilcev. Ne glede na to, kam boste vrata postavili, bo vaše imetje na varnem, vi pa boste lahko brezskrbno uživali na počitnicah in zdoma.

notranja lesena vrata

Notranja vrata so primerna za vse vrste objektov

S svojo obliko in privlačnim dizajnom lahko notranja vhodna vrata umestite v različna okolja. Primerna so zlasti za:

  • Montažo v večstanovanjskih hišah ali objektih (kot so bloki, dvojčki ali ostale zgradbe z več domovanji)
  • Zagotavljanje dodatne zaščite imetja ali občutljivih dokumentov, kot so pisarne ali domače delavnice
  • Za razmejitev pisarne, kjer je del prostora namenjen shranjevanju arhivskega gradiva, drugi del pa je namenjen delu in ostalim aktivnostim
  • Za dodaten prehod v stanovanjskem objektu (stranski vhod ali vhod v klet ali garažo)
  • Zagotavljanje dobre zvočne izolacije v prostoru

pisarniška vrata