Obstaja kup kremic, ki nam zagotavljajo, da so top vlažilna krema za suho kožo. Pa so res primerne za tvoj tip kože? Ena kože ne navlaži dovolj, po drugi se obraz sveti kot da bi ga pravkar namazala z oljem. Suha koža je občutljiva in potrebuje posebno nego. Potrebuje vlago in hranila, tako od znotraj kot od zunaj. Za prvo poskrbite s tem, da vsak dan spijete dovolj tekočine.

Seveda je najboljša voda. Za drugo pa bo poskrbela kakovostna in pravilno izbrana vlažilna krema za suho kožo. Izbirate lahko med kremami v več različnih cenovnih razredih in za različne priložnosti. To so nočne, dnevne kreme, kreme z dodanim zaščitnim faktorjem, kreme z dodanimi vitamini, hialuronsko kislino, …

Luštna spletna trgovina Missha

Missha je nova spletna trgovina, ki ponuja najboljše produkte iz sveta korejske kozmetike. Izredno dobra lastnost spletne trgovine je možnost iskanja kreme po starosti uporabnic. Skozi leta namreč vsaka ženska ugotovi, da se njena koža spreminja in zahteva drugačno nego kot jo je zahtevala koža, ko smo bile še najstnice. Korejke so znane po tem, da izredno dobro skrivajo svoja leta in tako je tudi korejska kozmetika najboljša med najboljšimi za tvojo kožo.

Vlažilna krema za suho kožo iz linije za nego obraza te kozmetike ti zato ponuja le top sestavine, ki razvajajo kožo na tvojem obrazu. Ko boste našle pravo kremo za svoj obraz, bo vaša vlažilna krema za suho kožo za seboj pustila mehko, nahranjeno, prožno kožo. V svoji koži se boste spet počutile udobno in lahkotno.

Vlažilna krema za suho kožo naj bo osnova tvoje nege obraza

S suho kožo na obrazu se lahko srečamo tako pozimi, ko kožo izsuši topel in suh zrak v prostorih, kot tudi poleti, ko jo izsuši vročina poletja in slana voda. Tako je vlažilna krema za suho kožo ‘must have’ del nege kože na obrazu, saj se koža, ki ji primanjkuje vlage, stara hitreje. Vsaka koža pa je drugačna, zato si boste morale vzeti nekaj časa, da najdete pravo kremo za vaš tip kože.

Vlažilna krema za suho kožo koži vrača elastičnost, jo vlaži, spodbuja obnovo celic, in vas tako navidezno pomladi. Stari ste le toliko, kot se počutite in pravilno izbrana vlažilna krema za suho kožo vam bo pomagala, da se boste počutile še bolj mladostne.