V spletni ponudbi podjetja A1 se med dodatno opremo skriva napravica, ki je bo vesel vsak, ki ga skrbi za dom vedno, ko gre od doma: nadzorna kamera. Ponujena je namenjena predvsem nadzorovanju tega, kar se dogaja znotraj doma. Majhna nadzorna kamera ne bo pokvarila dekorja prostora in je dovolj nevpadljiva, da ne bo opozarjala nase. Njen zorni kot je sto petnajst stopinj, zmožna pa je pretakanja podatkov v HD. Ta nadzorna kamera ni koristna le podnevi, temveč ima tudi nočni način. Spletni ponudnik ob opisu ponujenega izdelka navaja izdelke, ki so tej napravi sorodni in se lahko uporabljajo v kombinaciji z njo.

Nadzorna kamera z večnamenskim senzorjem

Zelo koristen spremljevalec izdelka, kot je nadzorna kamera, je večnamenski senzor A1. V kombinaciji z večnamenskim senzorjem naprava zazna dogodke, ki so nepričakovani, in jih posname. Mogoče jo je kupiti kar v spletni trgovini ponudnika na varen in hiter način. Ko kupec da izdelek v košarico, je potek nakupa zelo jasen in preprost. Plačilo je mogoče s karticami Mastercard, Visa in Maestro. Za ljudi, ki kljub vsemu ne želijo plačevati s kartico, je na voljo možnost plačila po povzetju. V opis naprave za nadzor notranjosti doma so vključene nujne tehnične podrobnosti. Nekoliko bolj nezaupljivi kupci bodo veseli prevoda izjave Evropske unije o skladnosti te naprave z evropsko zakonodajo.

Nadzorna kamera kakovostna in koristna

Ob težavah pri nakupu ima kupec na voljo več načinov, kako stopiti v stik z zaposlenim v podjetju. Navedena so tudi vsa prodajna mesta, kamor lahko stopi kupec in si še v živo ogleda izdelek in se o njem še bolj podrobno pozanima. V ceno je vključen DDV, zato se kupcu ni treba bati, da se pojavi kak dodaten strošek ob nakupu. Podjetje, na spletni strani katerega je nadzorna kamera, se trudi, da prodaja kakovostne izdelke, ki človeku izboljšajo, polepšajo in olajšajo življenje. Do pomoči in nasveta lahko stranka pride brez težav, na spletni strani pa so zbrana pogosta vprašanja z odgovori, zato lahko že s hitrim branjem rešite kakšno zagato.