Kot že sam naslov pove, bomo v temle članku povedali, zakaj je Betonyourself tako priljubljena platforma med igralci video iger danes. Namreč platform, kot je Betonyourself, ni ravno veliko. Poleg tega pa je z video igrami do zdaj bilo relativno težko zaslužiti.

No, na Betonyourself pa lahko stavimo samo toliko, za kolikor mislimo, da smo vešči v specifični igri. Popolnoma nič pa ni pomembno, kje smo, saj je Betonyourself spletna platforma, ki omogoča, da igramo z nasprotniki po celem svetu. Torej ne samo s svojimi bližnjimi prijatelji, temveč tudi s popolnimi neznanci. Kako pa lahko začnemo na tak način igranja iger tudi služiti, pa si bomo pogledali v nadaljevanju.

Kako s pomocjo platforme Betonyourself zaceti sluziti denar?

Kot prvo moramo povedati, da je Betonyourself zelo nova in inovativna platforma, ki omogoča, da se dva igralca spopadeta v eni (od dveh) video igri. Namreč, igralci imajo preko Betonyourself možnost igranja nogometno video igro ali pa streljačino. Ta dva tipa sta namreč tudi najbolj priljubljena med igralci video iger po celem svetu. No, ampak čar, ki ga ima platforma Betonyourself, pa je ta, da nikoli ne stavimo na tretjega igralca.

Namreč, vsako stavo, ki jo vplačamo, bomo ob zmagi poželi mi sami, saj je celotno bistvo platforme Betonyourself ravno to, da igralci stavijo svoj denar nase. Tako moramo torej biti zares spretni v igranju tiste igre, za katero menimo, da smo v njej vrhunski. Seveda pa se igrajo le tiste igre, ki so tudi svetovno najbolj popularne in ob koncu vsake igre se ob vsakem igralcu pokaže tudi statistika zmag oziroma izgub, na podlagi katere pa lahko potem tudi mi iščemo druge nasprotnike ali pa oni najdejo nas.

Tak sistem namreč zagotovi, da ne igramo proti nekomu, ki je preveč dober in ki bi nam potencialno lahko odnesel denar brez težav. Veščina je torej tista, ki narekuje zmago in zaslužek v tovrstnih igrah in ne sreča. Še več informacij o sami platformi, igrah in pravilih pa lahko najdemo na tejle povezavi: https://www.betonyourself.io/