V poplavi spletnih prodajaln z oblačili je mogoče malo več poudarka na moških in ženskih oblačilih. Vendar si tudi naši najmlajši želijo biti oblečeni v oblačila, ki sledijo najnovejšim modnim trendom. Bliža se poletje in kljub trenutnim nestabilnim spomladanskim temperaturam se že vsi skupaj oziramo proti toplejšim dnevom, otroci pa že potrebujejo nova poletna oblačila.

Modna in kakovostna oblačila za deklice in dečke ponuja priznana blagovna znamka GAP s svojo spletno trgovino, kjer boste lahko našli udobne dekliške in fantovske kratke hlače, ter tudi kakovostne majice s kratkimi ali dolgimi rokavi, trenirke, jopice in jakne.

Udobne fantovske kratke hlače za prosti čas

Med pestro izbiro poletnih otroških oblačil, ki so trenutno na voljo, še posebej izstopajo udobne fantovske kratke hlače, ki sledijo sodobnim trendom, ne le v estetskem smislu, temveč predvsem v smislu kakovosti in občutka udobja. Izbirate lahko med različnimi kroji in materiali.

fantovske kratke hlače

Prevladujejo modeli z elastičnim pasom in zavezovanjem na vrvico, ki so lahko ohlapnejši ali malo ožji, obenem pa omogočajo optimalno gibanje, saj so hlače dovolj sproščene preko bokov in stegen. Na sprednji strani pa imajo všite še praktične stranske žepe. Številni modeli imajo zelo visok delež bombaža, ki zagotavlja izjemno udobje in omogoča preprosto pranje v pralnem stroju.

Trendovske fantovske kratke hlače iz blaga ali jeansa

Poleg kratkih hlač iz mehkega bombaža lahko v spletni trgovini GAP dečki izbirajo med novimi modeli iz umetnih materialov, predvsem najlona in elastana. Ti so na voljo v naravnih, zemeljskih barvah, nekateri modeli pa imajo vojaški potisk. Tudi te fantovske kratke hlače imajo preprost elastičen pas z vrvico, poleg stranskih sprednjih žepov pa jih krasijo še žepi na zadnji strani.

Zelo posebne pa so kratke hlače iz jeansa, ki so sicer ozkega kroja, a so kljub temu izredno raztegljive in udobne. Zapenjajo se na zadrgo in gumb, nekateri modeli pa imajo namesto gumba kaveljček pod navideznim gumbom, ki tako omogoča lažje oblačenje in slačenje. V spletni trgovini bodo fantje lahko našli tudi jeans modele v širokem kroju, z elastičnim pasom in vrvico.