Notranja arhitektura doma je nekaj, kar si ustvarimo zato, da se vsak dan počutimo sproščeno in domače. V svojo okolico postavimo notranja vrata, pohištvo in dodatke, ki se lepo skladajo s prostori in ustvarijo prijetno vzdušje, ki nas osrečuje.

Glavni mejnik med temi prostori so notranja vrata, katera lahko izbiramo glede na funkcije in videz, ki bo zaokrožil celotno bivalno atmosfero. Kadar izbirate modele, je priporočljivo, da že poznate nekatere smernice, ki jih po želji lahko zaupate strokovnjakom pri podjetju Vrata Vranešič. Tako vam bodo lahko lažje predstavili primerne izdelke za dom.

steklena notranja vrata

Kako delimo notranja vrata?

Glede na videz in način odpiranja, ki sta na voljo, delimo notranja vrata na:

  • stilna, panelna, steklena in drsna.

Stilni model, izdelan iz kakovostnega okvirja MDF ter polnila, omogoča več variacij materialov, vgrajenih med prečkami za moderen videz. Materiali: steklo, aluminijasti vstavki ali paneli HDF.

stilna notranja vrata

Panelni model je najbolj priljubljena variacija zaradi enostavnih linij, trpežnega materiala ter zaščitno folijo CPL ali zaščitnim lakom, ki omogočata enostavno vzdrževanje.

Steklen model oz. stekleno krilo, je izdelano iz močnega, debelo kaljenega stekla, ki je popolnoma varno za uporabo. Predstavlja eleganten in moderen videz, z možnostjo izbire več grafik.

Drsni model je odlična alternativa za prostore, ki so utesnjeni in v katerih je izkoriščen prav vsak centimeter. Prednost teh vrat je, da se odpirajo bočno, zato ne zavzamejo prostora. Možnost odpiranja imajo v steno ali ob steno.

Vse vrste modelov imajo na voljo več variacij barv in dodatkov, tako da boste zagotovo našli pravo izbiro zase.

drsna steklena notranja vrata

Notranja vrata in njihove cene

Cene, ki so določene za izbran model, se gibljejo od 131 € do 425 €. To so informativne cene, ki jim niso prišteti dostava, montaža, DDV in popust.

V primeru, da vas zanima informativen izračun celotne storitve nakupa želenih vrat, lahko na spletu poiščete ustreznega ponudnika, kot je to npr. podjetje Vrata Vranešič, preverite njihovo ponudbo in z njimi tudi stopite v kontakt.