Za vaš dom lahko naročite pohištvo za spalnice in otroške sobe, pri čemer se mizarstvo osredotoča na izdelavo kosov pohištva, ki so izdelani po vašem okusu, slogu in željam glede uporabljenih materialov, barv in dekorjev. S pohištvenimi elementi po meri lahko opremite spalne prostore glede na razpoložljive dimenzije in poskrbite, da bo ves prostor izkoriščen in stilsko skladen.

Velika prednost je v tem, da Mizarstvo Skica opravi brezplačen 3D računalniški izris, zato da si boste lahko lažje predstavljali, kako bodo kosi pohištva umeščeni v prostor. V podjetju prav tako nudijo izdelavo 3D barvne študije, ki vam omogoča, da na zaslonu pregledate priljubljene barvne kombinacije in dekorativne elemente.

Mizarstvo izdeluje spalnice po meri

S pohištvom po naročilu lahko opremite vašo spalnico in ji dodate pridih edinstvenosti, saj lahko uredite notranjo opremo po vaših željah in potrebah, zato da boste ustvarili prijeten prostor, ki je namenjen za počitek in sprostitev. Po meri lahko naročite postelje oziroma posteljne okvirje, nočne omarice, samostoječe predalnike in garderobne omare, mizarstvo pa bo poskrbelo tudi za izdelavo detajlov in dimenzijsko postavitev v prostor.

Mizarstvo in izdelava vgradnih omar po meri

V spalnice so lahko namestite tudi klasične vgradne omare. Če je vaša spalnica v mansardi, pa mizarstvo lahko izdela tudi mansardne garderobne omare. Izbirate lahko med krilnimi in drsnimi omarami z vidnim ali skritim okovjem, različnimi polnili kril ter mehanizmi odpiranja. Mizarji lahko v garderobno omaro vgradijo tudi različne dodatke, kot so police, shranjevalni predalniki, obešalne palice in drugo.

Mizarstvo s kakovostno izdelavo otroških sob po meri

Izkušeni obrtniki lahko izdelajo tudi otroške in mladinske sobe po naročilu, pri čemer pohištvene elemente prilagodijo dimenzijam prostora, želenim barvam in oblikam, konstrukcijam in varnosti, saj mizarstvo izdeluje takšno otroško pohištvo, ki z zaobljenimi robovi in zaščitenimi mehanskimi deli preprečuje poškodbe malčkov in otrok. Mogoče je naročiti pohištvo za otroške sobe v kombinaciji različnih materialov, kot je les, iveral, masivni les, visoki sijaj, akril, ultrapas in drugi materiali.