Ste se odločili za brunarico, ki jo boste uporabljali bodisi za bivanje ali pa zgolj za vikend? Potem si tudi prav gotovo želite, da bi bila vaša brunarica lepo opremljena. Jasno je, da k brunarici nikakor ne pašejo kakšni res moderni dizajni pohištva, temveč vse preprosto narejeno, najbolje iz lesa, da se res dobi tisti pravi občutek domačnosti lesa.

 

Pa seveda ni le pohištvo tisto, kjer je treba paziti pri izbiri, prav tako so tudi lesena vrata tista, kjer je prav, da se pazi na to. Lesena vrata za brunarico je prav tako najbolje, da so narejena iz povsem naravnega lesa. Kakšen furnir tu res ni dobra izbira, temveč je najboljša izbira kar masiva. Ampak dobro, tudi če se odločite za furnir, pa je izgled povsem naraven, torej da so tudi naravne barve lesa, je še vse dobro.

 

Lesena vrata za brunarico naj nikar ne bodo pobarvana

 

Najslabše, kar lahko naredite, da lesena vrata v leseni hiši barvate v želeni odtenek. Za kopalnico so tako zelo priljubljena bela lesena vrata, vendar pa v brunarici to res ne bo lepo. Še hujše pa je kakšna rdeča barva ali pa druga nenaravna barva. Izgled res ne bo najlepši in čeprav so vam lahko neka lesena vrata še tako zelo všeč, pa ne dizajn in ne barve niso primerni za leseno hišo, se res ne odločite zanje, saj bo izgled postal grd, prav tako pa ste lahko tudi prepričani, da vam brunarica tudi ne bo več všeč.

To torej pomeni, da četudi so vam neka lesena vrata še tako zelo všeč, pa res niso primerna za takšno gradnjo, vam doma, ko jih boste namestili, res ne bodo všeč, zato raje ne rinite v takšne odločitve. Najbolj preprosta lesena vrata. Morda s steklom bodo še najboljša izbira, pa čeprav vam morda ne izgledajo zanimiva.