Pravi parket je prečudovit, vendar ima slabosti, med katerimi je prva višja cena. Odlično alternativo predstavlja laminat Hotenjka ponuja takšnega, ki je zelo odporen. Če se ne zavedate preostalih lastnosti te talne obloge, je čas, da se pozanimate o njih. Navdih za laminat je seveda pravi les, zato ga lahko izberete v različnih vzorcih in barvah naravnega materiala. Videti je kot prava stvar, vendar je znatno cenejši. To sta dva glavna razloga, zakaj je laminat tako zelo priljubljen. Na voljo so vzorci in odtenki, ki so odlična imitacija hrasta, bora, bukve, smreke … Izberete lahko katerega koli in barvni odtenek, ki se bo najbolje podal v vaš dom.

Laminat bo vaš najresnejši partner

Vaša tla bo dolgo krasil izbrani laminat Hotenjka priskrbi le najkakovostnejšega. Izdelan je iz odporne in s kemičnimi snovmi prepojene plošče, ki je prav zato izjemno odporno. Vaš laminat bo še dolgo razveseljeval stopala in oko. Sploh ne boste vedeli, da ni dar drevesa. Ne bo se vam treba bati, da ga boste zlahka poškodovali. Ne bodo ga prizadeli ne mehanski udarci, ne praske. Kadilci lahko kar pozabijo na strah, da bo nesreča s cigaretami uničila laminat. Varen je tudi pred madeži, ki so posledica tekočin. V svojem domu se boste zaradi talne obloge počutili prijetno. Topel laminat ogreje dom, saj spominja na naravno okolje, in razvaja vaše noge.

Laminat bo dal veselje in vzel malo časa

Velika raznolikost odpira nešteto možnosti za kombinacije. Izbira vzorcev in usklajevanje s pohištvom in tkaninami, ki krasijo vaš dom, bosta preprosta. Prednost je tudi to, da ga je preprosto namestiti. Zato vam ne bo treba dolgo čakati na nova in lepa tla. Ko jih boste imeli, bosta čiščenje in vzdrževanje sila preprosta. Za svoj denar boste dobili najboljše mogoče. Lep na pogled, prijeten na dotik in ne bo vam vzel več ur, da ga očistite. Odpustil vam bo razlitja, udarce in padce ter kljuboval drugim vrstam nesreč.