Težave s kožo so vse pogostejše, zato ni čudno, da se vse pogosteje obračamo tudi na strokovnjake – dermatologe. Neredko pa kakšno kožno nadlogo želimo pozdraviti kar v lastni režiji. V tem primeru nam dermatologi svetujejo, naj ne uporabljamo domačih pripravkov, temveč naj raje posežemo po pripravkih iz lekarne. Če pa kožna nadloga ni videti tako nedolžna, pa je vsekakor treba nujno obiskati dermatologa.

Veliko odličnih, strokovno pripravljenih in povsem brezplačnih nasvetov v obliki člankov v povezavi z dermatologijo vam je na voljo tudi na spletu. Na njem boste našli tudi vrhunskega ponudnika, in sicer na spletni strani Dermacenter.si.

 

nepravilnosti na koži

 

Storitve, ki so na voljo v Dermacenter.si

Spletna stran Dermacenter.si vam razkriva, kaj vse vam ponujajo njihovi strokovnjaki z dolgoletno prakso ter izkušnjami. Na voljo so vam cenovno dostopni specialistični pregledi, odstranjevanje znamenj, izrastkov, izrezi znamenj ali tura na koži, biopsija, lasersko pomlajevanje, odstranjevanje dlak, pregled specialista za krčne žile, kirurška odstranitev krčnih žil, lasersko odstranjevanje krčnih žil, obravnava pacienta z golenjo razjedo.

V sklopu laserskega pomlajevanja vam Dermacenter.si ponuja učinkovito odstranjevanje gubic, polnilo za obraz in ustnice, odstranjevanje pigmentacij in ne nazadnje še odstranjevanje brazgotin. V sklopu storitve odstranjevanje dlak pa vam je na voljo IPL ali pa lasersko odstranjevanje dlak. Vas zanima kakšna je razlika med slednjima storitvama? To si lahko preberete na spletni strani Dermacenter.si.

 

antiaging

 

Kaj obsega specialistični pregled s strani dermatologa

Na Dermacenter.si se lahko naročite tudi na specialistični pregled s strani dermatologa. Tovrstni pregled obsega pogovor z izjemno izkušenim specialistom za zdravljenje bolezni kože. Prav tako je vključen tudi pregled sprememb na koži, laseh, nohtih in sluznicah.

Specialistični pregled dermatologa vključuje še pisni izvid z diagnozo, svetovanje glede zdravljena ter morebitnih terapevtskih ukrepov, izdajo receptov, spremljanje zdravljenje preko spleta oziroma on-line posvete.

Še več koristnih informacij v povezavi z zdravljenjem kože pa prejmete na že omenjeni spletni strani Dermacenter.si.