Ste si kdaj ljubosumno ogledovali plakat na kateri blesti lepotica iz Koreje? Ne, to ni fotomontaža, to je magičen učinek, ki ga pričara korejska kozmetika! Nobena skrivnost ni, da imajo Korejke naravnost čudovito kožo, katero jim prebivalke drugih koncev sveta zagotovo zavidajo. Nič več, saj je korejska kozmetika zdaj dostopna tudi Evropejkam. Sedaj lahko tudi vi dosežete tako imenovano korejsko lepoto, ki ji na zahodu popularno rečemo K-beauty. Glavna značilnost korejske lepote je skoraj da 100-odstotna odsotnost razširjenih por in kožnih madežev. Se sliši prelepo, da bi bilo res? Sedaj lahko tudi vaša polt zasije v vsej svoji lepoti.

Zakaj je korejska kozmetika tako učinkovita?

Strokovnjaki na področju kozmetičnih izdelkov vam bodo znali povedati, da se korejska kozmetika od zahodne razlikuje predvsem po bolj učinkovitih sestavinah. Medtem ko se lepotni izdelki v Evropi in Severni Ameriki ponašajo z zares pestrim naborom učinkovin, korejska kozmetika vodi politiko »manj je več«, kar pomeni, da vsebuje manj različnih snovi, vendar so te zato toliko bolj učinkovite. Sliši se obetavno, kajne?

Korejska kozmetika v Sloveniji

Ste vedeli, da je korejska kozmetika sedaj na voljo tudi v Ljubljani? Ponuja jo podjetje Missha, ki ima trgovino v BTC-ju. Če niste iz Ljubljane, lahko njihove izdelke naročite tudi preko spletne strani, ki ponuja zelo ugodne pogoje dostave po vsej Sloveniji. Na njihovi spletni strani je korejska kozmetika zelo natančno predstavljena. Preberete si lahko vse o številnih linijah za različne starostne skupine in tipe kože. Na voljo so razni toniki, hranilne, poživitvene ter vlažilen kreme; pa tudi široka paleta ličil. Ni skrivnost, da se korejska kozmetika poslužuje tudi nekaterih bolj eksotičnih surovin, kot so izvlečki iz polžev, ki imajo izjemno blagodejne učinke za kožo. Korejska lepota je sedaj dostopna vsem bolj kot kadarkoli prej.