Kako se nečesa lotiti, je vprašanje, o katerem je vredno premisliti. Način dela je lahko zastavljen tako, da za eno obveznost terja levji delež delovnih ur. Z dobrim načrtovanjem je mogoče doseči, da so naloge opravljene hitreje in bolje. Najdaljša naloga, ki je ključna za komisioniranje, je potovanje po prostoru. To eno samo opravilo terja več kot petdeset odstotkov časa.

Poslovno spretni se bodo vprašali, kako zagotoviti, da bo komisioniranje učinkoviteje. Kako skrajšati poti in nato iskanje izdelkov. Pospešiti se da tudi nabiranje blaga. To omogoča logistična nalepka. Z njeno pomočjo lahko hranite artikle na določenih conah. Potovanje po prostoru boste skrajšali s smotrno reorganizacijo skladišča.

Komisioniranje naj bo digitalizirano

Zmanjšali pa boste tudi število poti, ki jih opravijo skladiščniki. Prihranili boste dragoceni čas, zaradi česar ga boste imeli več za druge obveznosti. Pri tem poskrbite, da v njem ni niti enega neizkoriščenega kotička. V modernih stanovanjih, na primer, vidite prostore, ki so razporejeni naravnost nesmiselno. Ne želite, da se to zgodi vam. Zaupajte sistemu za navzkrižno pretovarjanje.

Tako učinkovito zmanjšate neizkoriščene kotičke. Hitrejše nabiranje in hitrejši prevoz zagotovita hitrejši prenos blaga do naročnika. Vaše stranke bodo zadovoljne z vami in bodo vedno znova želele sodelovanja. Digitalizirajte komisioniranje in si zagotovite najboljši sistem za najboljše upravljanje. Napredna informacijska oprema vas bo popeljala do cele vrste zadovoljnih obstoječih in novih strank.

Komisioniranje z moderno tehnologijo

Z moderno opremo bo komisioniranje preprostejše kot kadar koli prej. Delavci bodo z veseljem opravljali svoje obveznosti in z veseljem prihajali v službo. Naročila bodo obdelali lažje in hitreje. Artiklom bodo zlahka sledili in vedno vedeli, kaj je v zalogi. Zaradi odličnega sistema lahko produktivnost izboljšate za neverjetnih dvajset odstotkov. Hkrati pa lahko zmanjšate število opravil. Poleg naročnikov bodo zadovoljni tudi zaposleni, ki bodo manj utrujeni in obremenjeni. Priskrbite si najboljšo opremo, ki vključuje vrhunske čitalce črtne kode in terminale. Ugotovili boste, da so napake le daljna preteklost. Naj komisioniranje teče kot po maslu.