V kolikor se odločate za bolj obsežno obnovo vaše hiše ali stanovanja, boste potrebovali tudi dobro udarno kladivo. Da boste kar najlažje podrli pregradno steno ali s stene pobrali keramične ploščice, vam predlagamo, da se obrnete na podjetje Metal Mikulič, kjer vam bodo ponudili verjetno najboljše udarno kladivo, ki je trenutno na voljo na slovenskem trgu. V nadaljevanju tega članka si preberite zakaj tako menimo.

Zakaj ponuja Metal Mikulič najboljše udarno kladivo v Sloveniji?

Omenjeno podjetje na naš trg uvaža zares vrhunsko gradbeno mašinerijo, ki jo poznavalci poznajo pod imenom Hikoki (Hitachi). Gre za krovno ime, ki na enem mestu združuje večje število podjetij in njihovih blagovnih znamk. To so denimo Carat, Sankyo in Metabo, če omenimo le nekatere. Vsem pa je skupno to, da svojim strankam zagotavljajo le najboljšo kvaliteto. Gre za odlično zmes nemške inovativnosti ter japonske preciznosti.

udarno kladivo metalmikulič

 

Omenjeni proizvajalec slovi po svoji prodornosti, zato ste lahko več kot prepričani, da bo udarno kladivo iz njihove tovarne služilo svojemu namenu. Z njim boste lahko opravili še tako zahtevna gradbena dela in to brez pomoči profesionalnih gradbincev. Na tak način boste lahko tudi precej prihranili, zato se morda splača v nakup vložiti nekoliko več. Sploh to velja za tiste, ki se z gradbenimi deli bolj pogosto srečujete.

Kje vse lahko to orodje uporabimo?

Udarno kladivo, ki mu pogosto rečemo tudi vrtalni stroj, je zares vsestranski in ga lahko uporabimo pri številnih gradbenih delih. Kot rečeno lahko z njimi podremo pregradne stene, odstranimo ploščice s stene v kopalnici ali pa zunanji omet. Poleg tega so uporabni tudi pri raznovrstnih vodovodnih delih. Skratka, nujno orodje za vse domače mojstre.

Pri izboru bodite previdni na nazivno moč orodja ter moč udarca. Prav tako ni nezanemarljiv podatek o največjem možnem številu udarcev ter njegova zmogljivost ob vrtanju v beton in druge trde površine. V primeru dodatnih vprašanj vam bodo prijazni prodajalci z veseljem priskočili na pomoč.