Spletno oglaševanje je pomemben del poslovanja že nekaj let. Včasih so na tem področju prevladovali časopisi in oglasi v njih. Z razvojem radia in televizije so se udarni oglasi preselili na ti dve novi platformi. Z nastopom spleta pa je nastal izraz Ads Dominatus je podjetje, ki se ukvarja z optimizacijo spletnih strani, zato se ne morete ozreti stran, če pomislite na frazo Google Adwords. So namreč eno od vodilnih podjetij na svojem področju z zelo dobrimi rezultati in izjemnimi referencami, poleg tega pa prepričajo tudi s svojo ponudbo. Če torej v katerem koli trenutku pomislite na Google Adwords, zares ne morete prezreti tega podjetja.

 

Kateri je pravi naslov za Ads Dominatus je zagotovo prva izbira

dominatusMarsikatero podjetje vas bo skušalo prepričati v prodajo svojih storitev, tudi pri optimizaciji spletnih strani in oglaševanju ni nič drugače. Google Adwords je pač postal način promocije in pridobivanja strank, klikov itd. in vsako resno podjetje dela na svoji prepoznavnosti na spletu. Ni pa dosti podjetij, ki bi vas pri tem postopku vodile, tako kot vi želite, a na podlagi svoje strokovnosti in znanja. Če ste do ponudnikov nezaupljivi, saj ste z njimi pri ponudbi storitve Google Adwords imeli težave, boste pri Dominatusu spali nekoliko lažje – imeli boste popoln dostop do računa in torej lahko v vsakem trenutku preverili, kaj se dogaja v realnem času.

 

Koliko ponudnikov Google Adwords pusti račun v vaši lasti?

google adsMorda se vam zdi samoumevno, da račun Google Adwords pripada vam, a to ni nujno v vsakem primeru in pri vsakem ponudniku storitev. Tudi zato je lažje zaupati podjetju Dominatus, saj bodo vsi podatki ostali vaši, tudi če pride do morebitnih nestrinjanj pri sodelovanju oziroma načinu dela. Kar se pa verjetno ne bo zgodilo, saj so za Google Adwords res pravi strokovnjaki. Poleg tega ne prodajajo prazne slame, saj bodo učinke tudi izmerili in dokazali dosežene cilje. To bodo storili tako, da uporabijo tudi vaš račun Google Analytics in spremljajo dogajanje v celoti, še posebej pa izpostavijo tiste cilje, ki so seveda pomembni za vas. Izbira ponudnika je torej več kot očitna.