So sploh zavedaš, kaj vse zamujaš, če še nisi pogledal k Shappi za počitnice Maldivi? Sploh veš, kako močno si boš želel z njimi takoj odpotovati, ko si boš pogledal opis potovanja z njimi? Gre namreč za turistično agencijo, ki organizira takšna potovanja, znotraj katerega boste lahko marsikaj doživeli, se zabavali, dnevne aktivnosti pa se bodo določale na podlagi tega, kakšne želje ima skupina. Gre torej za organizirana potovanja, ki so organizirana v naprej samo v tolikšni meri, da veste, kaj vse se lahko da početi. Kar pa je od vsega najboljše, pa je to, da je v ceni, ki jo za počitnice Maldivi imajo pri podjetju Shappa, všteto čisto vse, torej tako letalska karta, kot tudi nočitev z zajtrkom za vse dni dopusta, prevoz iz letališča v hotel in nazaj ter izleti s snorklanjem, plavanjem z delfini in piknikom. V kolikor pa si boste zaželeli še več dogodivščin, pa se le –te plačajo tam, saj ni nujno, da greste na vsak izlet.

Koliko stanejo počitnice Maldivi za otroke?

Za počitnice Maldivi boste pri tej agenciji odšteli za odraslo osebo 1.090 € za 6 dni. Za otoke je cena seveda nižja, vas pa bodo za počitnice Maldivi stali za posameznega otroka manj, je pa odvisno od tega, koliko je star. Za otroke mlajše od 2 let boste odšteli le nekaj evrov, ki so povezani z letališko takso, ostalih stroškov pa ne boste imeli. Za otroke med 2. in 4. letom gre za organizacijo 185 €, od 4. do 12. leta gre za organizacijo 265 €, 12. – 18. leta 280 €, v vseh primerih pa je treba odšteti še za polno letalsko karto.

Če ne drugega, jih obiščite vsaj enkrat

Če se vam zdi, da so za počitnice Maldivi malo predragi, je vsekakor treba reči, da ravno poceni niso, a ne nazadnje je vprašanje, ali bodo vaši otroci v odrasli dobi sploh lahko še enkrat videli ta raj na zemlji glede na vse klimatske spremembe, ki se dogajajo. Prav tako boste lahko doživeli mnogo več kot si lahko predstavljate, zato so vsaj za enkrat za počitnice Maldivi prava izbira.