Pisarniško delo zahteva od nas veliko fleksibilnosti, natančnosti in organiziranosti, zato moramo prostor razporediti tako, da bomo lahko najbolj učinkovito opravljali naloge. Od relevantne postavitve opreme, kot so mize in omare za hrambo tekočih zadev in arhiviranje, do ustrezne ergonomije delovnega mesta, pa tudi do primernih naprav, ki nam bodo pomagale doseči cilje – vse to je pomembno, da lahko izvajamo opravila kar se da smotrno. Med nepogrešljive naprave v naši pisarni vsekakor spadajo barvni laserski multifunkcijski tiskalniki, še posebej pogosti so barvni laserski multifunkcijski tiskalniki formatov A4 in A3, ki jih najdemo pri ponudnikih, kot je na primer podjetje Anderwald.

Kakšne prednosti nam prinašajo barvni laserski multifunkcijski tiskalniki?

Barvni laserski multifunkcijski tiskalnikiBarvni laserski multifunkcijski tiskalniki nam omogočajo tako printanje kot tudi (obojestransko) skeniranje in fotokopiranje celo več deset tisoč ali tudi več sto tisoč strani na mesec. Z dolgo obstojnim tonerjem lahko znižamo stroške, nekatere naprave pa tudi omogočajo veliko hitrost printanja na minuto, kar je pomembno ob veliki količini dokumentov, ki jih moramo hitro urediti. Dražji modeli imajo na voljo tudi mnoge druge ugodnosti, kot so:

  • večji delovni spomin,
  • opcija avtomatskega dupleks/obojestranskega printanja in skeniranja,
  • zaključne funkcije sortiranja, spenjanja, luknjanja in zgibanja dokumentov,
  • izdelava brošur,
  • avtomatsko prepoznavanje vrste papirja,
  • avtomatsko zaznavnaje potega več dokumentov v podajalni pokrov,
  • varnostne funkcije z antivirusnimi programi ali virtualnimi ključi,
  • zaslon na dotik ter drugo.

Barvni laserski multifunkcijski tiskalniki formatov A4 in A3 priznanih proizvajalcev

Če iščemo tovrstne pripomočke, se obrnimo najprej na ponudnike, kot je Anderwald, da nam pripravijo več ponudb glede na naše potrebe. Sami lahko raziščemo tudi spletne ocene posamične naprave in dobimo vpogled v realno sliko o prednostih in slabostih določenega produkta in proizvajalca. Pridobimo informacije glede servisiranja oziroma same življenjske dobe, da bomo lahko čim dlje kakovostno opravljali svoje obveznosti brez pogostih okvar ali menjave delov.