bet365Praviloma je tako, da se športnih stav loti človek, ki ima kar nekaj znanja o športu in je velik poznavalec športnih dogodkov, saj tako veliko lažje pravilno stavi in ima potem »težave« z izplačilom. Ampak to so »sladki« problemi, ki pa lahko postanejo kar težava, če se registracije in vplačila ne loti na pravi način, zato vsekakor velja paziti, saj je sistem povsem enostaven, če se le loti zadeve na pravi način.

Tako je tudi na Bet365 izplačilo povsem enostavno, če se ob registraciji navede TRR, na katerega se bodo izvajala izplačila ali pa še bolje, da se posluje ves čas z na primer Skrill kartico. Transakcij na tej kartici država kot prvo ne spremlja in glede na to, da ima Bet365 kar lepe kvote za večino dogodkov, se lahko kaj hitro tudi zasluži lepe vsote denarja. Problem pa nastane, če ob registraciji ne navedene nobenega računa, vplačate pa z na primer PaySafe kartico, na katero pa prejeti ne morete plačila. Če se ob registraciji na Bet365 navede vsaj številka TRR, se to še nekako da popraviti, vendar se zavedajte, da se vam zna v takem primeru zgoditi, da bo iz Bet365 izplačilo obdavčeno.

Če bo to enkraten znesek, ki ne bo nekako hudo visok, potem po vsej verjetnosti ne boste od nobene uradne inštitucije prejeli vprašanja za pojasnitev izvora tega premoženja, v kolikor pa gre za večji zaslužek na Bet365, pa lahko takšno vprašanje kaj hitro prejmete. TRR je torej najslabša opcija, pri čemer pa jasno Bet365 ni edina stavnica, pri kateri je treba vse prej napisano paziti.