Za vse oboževalce zgodovine, pustolovščine in prelepe pokrajine je kot nalašč Islandija potovanje, ki ga organizira agencija Shappa. Na njihovi spletni strani si je mogoče ogledati več informacij o poti in cilju: https://www.shappa.si/potovanja/ostali-svet/potovanje-islandija.html. Na omenjenem naslovu se lahko tudi prijavite. To boste zagotovo želeli, ko boste videli, kako je opisana Islandija potovanje je dobesedno sanjsko. Želite hoditi po prečudovitem otoku ledenikov, vulkanov, gejzirjev, kjer so nekoč bivali Vikingi? Ti so v 9. stoletju ustanovili naselbino Reykyavik. Čeprav so včasih tam bivali znani pripadniki severnogermanskih plemen, je danes zelo varna Islandija potovanje bo res prežeto z lepimi trenutki. Ni se vam treba bati zločinov, saj je dežela ena od najbolj varnih nasvetu.

Islandija potovanje bo nepozabno

Prava poslastica pa je za ljubitelje narave Islandija potovanje tja bo osrečilo posameznike, ki želijo biti navdihnjeni. V miru si boste lahko ogledali, vse, kar otok ponuja, saj je eden od najbolj mirnih mest na svetu. Izkušeni vodniki agencije Shappa vam bodo pokazali vse, kar ponuja Islandija potovanje bo nepozabno. Strastni pohodniki bodo tam šli na treking življenja. Nobena lepota in skrita točka se ne bo skrila vašim očem, saj je mogoče najeti jeep in zlahka priti do jezera ali ledene gore. Aktivni posamezniki bodo z veseljem zajahali islandskega konja. Je še kaj lepšega od ježe po prelepem terenu in svežem zraku?

Islandija potovanje, ki vas obogati

Tam si lahko ogledate največji ledenik v Evropi po imenu Vatnajokull. Ko teče beseda o največjih naravnih danostih, je to mesto tudi dom največjega evropskega slapa. Najbolj zvedavi bodo izkoristili priložnost, da vidijo ogromnega grbavega kita. Če imate možnost, naj bo na vašem seznamu želja Islandija potovanje ni poceni, a ponuja koš dragocenih izkušenj. Vaše oči se bodo spočile ob čudovitem pogledu, vaše telo pa se bo napolnilo z novo energijo med neštetimi aktivnostmi. Dobro organiziran izlet pa bo pomladil tudi dušo in vključil čas za počitek. Spočili se boste lahko v enih od najlepših term.