Z vodo so obkroženi vsi ljudje, zato se jim zdi, da jo poznajo. Da so slišali že vse o njej. Pa to zagotovo drži? V Sloveniji je ionizator vode po pričevanju vedno bolj znane osebnosti nov koncept, kot pove že sam na spletni strani https://filippesek.com/zakaj-ionizator-vode/. Čemu pa je ta naprava namenjena in zakaj bi jo kdo potreboval? Inovacija, ki je ionizator vode, priskrbi alkalno ionizirano vodo. Ta je za telo boljša od navadne zaradi posebne strukture. Njeno strukturo ionizator vode povsem spremeni!

Zaupaju mu tako izdelovalci kot zdravniki

V ionizator vode verjamejo celo zdravniki. Zdravniki so v družbi zagotovo najbolj poučeni o človeškem telesu in vplivu snovi nanj. Na njih se ljudje obračajo, ko se ne počutijo dobro ali ko zbolijo. Zaupanje zdravnikovemu znanju in inovativnosti strokovnjakov za filtracijo lahko popelje življenje na novo raven. Na Slovenskem je projekt, ki se vrti okrog ionizatorja vode in kar ta omogoča, začel nekdo, ki je med študijem v Ameriki odkril ta izjemen aparat. Vanj je najprej verjelo podjetje, ki ga je izdelalo. Njihovo zaupanje v ionizator vode je tako veliko, da zanj ponujajo izjemno dolgo garancijo. Že to pravzaprav pove veliko. Podjetje tako dolge garancije ne bi nudilo, če ne bi samo preizkusilo naprave.

Ionizator vode v domu Oprah in Gatesa

Kdo od znanih osebnosti še uporablja ionizator vode? Naslednja sta pravi ikoni, ki jih poznajo v vsakem kotičku sveta: Oprah Winfrey in Bill Gates. Skupno jima je to, da sta oba neverjetno uspešna in znana. Skupno jima je tudi to, da sta oba prepoznala vrednost omenjenega izdelka. Gates je ustanovitelj podjetja Microsoft in naj bi bil eden od najbogatejših ljudi na svetu. Za tak poslovni uspeh in njegovo ohranjanje je moral biti kar se da zdrav. Zagotovo je užival hrano in pijačo, bogato s hranljivimi snovmi. To se lahko trdi z gotovostjo, saj je v njegovem domu našel prostor tudi ionizator vode.