Turistična agencija Potuj nekam pri nas obstaja že kar nekaj let. Najbolje od vsega pri njih je, da je njihova ponudba res tako zelo pestra, da se praktično lahko za vsakega nekaj najde, ne glede na to, koliko denarja lahko odšteje za potovanje.

Na primer Hurgada last minute je nekaj, kar je v zadnjih nekaj letih relativno poceni, pa tudi ni tako zelo daleč, da bi za samo potovanje porabili cel dan ali pa še kaj več, kar se kaj hitro zgodi, če je destinacija daleč in se morate po možnosti celo presedati iz letala v letalo, za kar porabite največ časa. Hurgada last minute pa je dejansko tako blizu in hkrati daleč (zagotovo dlje od Hrvaške, ki jo imajo Slovenci tako zelo radi), da so tudi letalske povezave zelo dobre.

Moramo vedeti, da so le-te lahko tako dobre tudi zato, ker je toliko povpraševanja za potovanja za Hurgada last minute. Jasno, ima pa ta turistična agencija Potuj nekam še celo vrsto različnih destinacij po celem svetu, smo pa v tem članku namenoma izpostavili potovanja za Hurgada last minute ravno zato, ker je toliko povpraševanj in bi kar naenkrat vsi radi prišli pogledat to deželo. Najbolje pri ponudbi omenjene turistične agencije pa je to, da ima tudi za destinacijo imenovano Hurgada last minute ogromno različne ponudbe.

Če trenutno zanemarimo čas dopustovanja in pogledamo samo nastanitve, vidite, da imajo tako poceni, kot tudi srednji razred in tudi najvišji razred. Vsega skupaj je v ponudbi blizu 300 možnosti.