Za čim večje udobje med športnimi aktivnostmi so mehke in raztegljive fantovske trenirke z dolgimi hlačnicami in podlogo iz flisa idealno oblačilo za bolj mrzle dni. Dečki pa jih lahko nosijo tudi za prosti čas in v šolo, saj so na voljo tudi modeli, ki niso tako športni, še posebej v barvah temno sive in črne.

Če želite kupiti iz kombinacije bombaža in poliestra izdelane fantovske trenirke Gap blagovna znamka v svoji spletni trgovini ponuja tudi materiale, ki omogočajo hitro odvajanje vlage od telesa, zato koža ostaja suha. Izbirate lahko med različnimi modeli, potiski, kroji in barvami. Sedaj za zimo so najbolj priljubljeni podloženi modeli iz toplega flisa.

Fantovske trenirke z modnimi vzorci in potiski

fantovske trenirkeNekateri modeli so na voljo v bolj klasičnem enobarvnem vzorcu in v priljubljenih barvah za dečke, kot je temno modra, svetlo in temno siva in črna. Te barve se lahko kombinirajo na vsa oblačila in obutev. Na drugi strani so popularne tudi fantovske trenirke z vojaškimi vzorci po celotni dolžini blaga, razen pas je enobarven.

Posebej zanimivi in modni so tudi različni potiski, saj imajo fantovske trenirke lahko natisnjene ali všite različne napise in logotipe blagovne znamke na spodnjem ali zgornjem delu hlačnice, ali pa različne slike in simbole po celotni dolžini ene hlačnice od bokov do gležnjev.

Fantovske trenirke z elastičnim pasom in patentom hlačnic

Udobje spodnjemu delu športnega oblačila daje elastičen in raztegljiv pas, ki se ne zapenja na zadrgo ali gumbe, temveč z vrvico, ki jo je mogoče nastaviti po meri in zavezati. Hkrati so športne fantovske trenirke tudi bolj široke čez boke in stegna, zato da nudijo fleksibilnost pri gibanju.

fantovske trenirke

Nekateri modeli imajo bolj ravne hlačnice, če pa želite kupiti na gležnjih bolj stisnjene fantovske trenirke Gap blagovna znamka v spletni trgovini ponuja tudi te modele. Na voljo so tudi kroji, ki imajo všite žepe tako spredaj pri bokih kot na stanskem delu hlačnic, ter modeli, ki so na kolenih prešiti.