Pri nas se v zadnjem času pojavlja vedno več podjetij, ki se ukvarjajo z oglaševanjem na Googlu. Žal pa ne moremo za vse reči, da so strokovnjaki na svojem področju, kar povzroča tudi precejšnje nezadovoljstvo podjetij, ki imajo pri njih Google oglaševanje. Veliko ponudnikov je namreč res samo samooklicanih strokovnjakov, brez ustreznega znanja in izkušenj. Če boste izbrali podjetje Dominatus, vam bodo Google oglaševanje res dobro upravljali, prav tako vam bodo dobro in učinkovito zasnovali kampanjo ter vam tudi svetovali, kaj je najbolje narediti, kdaj in vam tudi obrazložili zakaj.

Dominatus s predlogi vedno na svojem mestu

Ko vam v tem podjetju osnujejo kampanjo za Google oglaševanje, vam tudi predlagajo testni budget, potem vam podarijo bon za kar 90 €, pri večini je le – ta bistveno nižji, v obdobju testnega budgeta pa tudi dnevno večkrat pregledajo besede, jih izločajo, dodajajo, spreminjajo dneve in tudi določajo najbolj smiselne ure oglaševanja. Le na ta način se namreč lahko določijo najbolj smiselne besede in čas ter dnevi, kar boste pri večini ostalih ponudnikov le stežka srečali. V podjetju Dominatus vam omogočajo tudi, da sami nalagajo sredstva na uporabniški račun, da vam ni treba skrbeti, če imate še sredstva na kampanji ali pa jih je morebiti zmanjkalo.

Predlagajo vam najbolj smiselno Google oglaševanje

Glede na to, da je lahko Google oglaševanje različnih vrst, se je popolnoma neizkušenemu človeku zelo težko pravilno odločiti za eno možnost. Vrste se smiselno določajo predvsem glede na to, kakšne so vaše želje in kaj ste do zdaj že uspeli doseči. Seveda pa je velika prednost tega podjetja tudi v tem, da vam takrat, ko začutijo pravo možnost, predlagajo tudi razširitev za Google oglaševanje, s čimer si zagotovite še večji doseg kampanje in doseganje še večjega obiska. Seveda so to le možnosti, ki vam jih ponudijo in ki bi bile smiselne za vas, ampak le če se s tem tudi strinjate.