V industriji je učinkovito orodje še kako pomembno. Mora biti vedno na razpolago in v uporabnem stanju. To je morda lažje, če se orodje uporablja vsak dan in če ga ni veliko. Ker pa so moderni postopki lahko zelo zahtevni, še posebej če gre za izdelavo bolj natančnega in sofisticiranega izdelka, je potrebno imeti več orodja in vse to na enem mestu.

V ta namen je najbolj prikladno vse odlagati v voziček za orodje, ki ga nato lahko po mili volji tudi premaknemo in kakršnega se dobi pri ponudniku Metal Mikulič. Še posebej je koristno, če je voziček na lepo vrtečih kolesih, saj je orodje lahko velikokrat zelo težko in zanj ni primeren vsak voziček za orodje. Tudi ni odveč primerna zaščita tako za orodje kot za samo sestavo vozička (predali, kljuke…).

Voziček za orodje naj postane vsestranski

V današnjem času, ko je toliko ponudbe, se je včasih zelo težko odločiti. Vseeno bi morali imeti v ospredju kvaliteto, uporabnost, dovršenost in vsestranskost. Omenjeni voziček za orodje je vse to in še več. Izdelan je iz Premium Plus pločevine in nudi centralno zaklepanje predalov s ključavnico in pregibnim ključem, ključavnica pa ima tudi obesek.

voziček za orodje metal

Kolesa vozička so oljno in kislinsko odporna ter imajo zavoro, ki blokira vrtenje in obračanje kolesa. Izvlečni predali imajo visokokvalitetna kroglična vodila, sintetična obloga pa ščiti predale in orodje pred poškodbami. Ta voziček za orodje nudi tudi možnost velike izbire dodatne opreme, pobarvan pa je z eko barvami s standardom kvalitete Qualicoat.

Ugodna cena in kvaliteta vozičkov za orodje

Inženirji in svetovalci v podjetju so mnenja, da je potrebno pravo ravnovesje med ceno in kvaliteto. Z bogatimi 27 letnimi izkušnjami se je kvaliteta teh vozičkov za orodje tudi izkazala, čeprav ni vedno lahko zagotoviti prave vozičke za vse tipe proizvodnje. Podjetje Metal Mikulič uspešno sodeluje z dobavitelji kot so: Topdom, Mercator Tehnika, Merkur, Sam Domžale, Megadom… Prizadeva si, da bi svojim strankam zagotovilo najboljše možno svetovanje in kvalitetne proizvode.