Biti sam svoj šef zveni sanjsko. Sanjskost se skriva v možnosti, da določate in se odločate o vsem. Kdaj se bo delalo, kako, s kom in koliko. Počitnice si vzamete, kadar koli si zaželite. Sami izberete svoje sodelavce. Tako si zagotovite, da delate v prijaznem okolju s sposobnimi ljudmi. Delo lahko prepustite zanesljivim, ko greste na dopust. Vse pa ni tako rožnato, kot zveni. Določene naloge so težje, kot si mislite. Roki za oddajo raznih dokumentov so določeni za vas in treba se jih je držati. Vedeti morate, katere stroške je treba všteti v storitve. Sami določate cenik računovodskih storitev, ki ga potem objavite na svoji spletni strani. Računovodsko podjetje Moje računovodstvo je dobro seznanjeno s tem, kaj vse je treba upoštevati pri določitvi cene.

Cenik računovodskih storitev je javen

Najbolje znajo izdelati cenik računovodskih storitev ponudniki, ki se lahko pohvalijo z veliko izkušnjami. Le leta dela organizacijo najbolje naučijo, da se je treba znati ceniti in oceniti. V Moje računovodstvo pa s postavkami in razlogi zanje obveščajo tudi vas. Izvedeli boste, zakaj je tak, kot je. Na cenik računovodskih storitev vplivajo številni dejavniki. Najočitnejši in verjetno večini znan je ta, koliko opravka imajo z vami. Torej je pomembna velikost vaše organizacije. Glede na to je jasno, kakšna bo oblika ponudbe. Jasno je, da je cenik računovodskih storitev različne, če gre za samostojnega podjetnika, manjšo poslovno enoto ali večjo, ki ima tudi večje število zaposlenih.

Cenik računovodskih storitev glede na količino

Ko beseda steče o delavcih – ti so eden od faktorjev, ki vpliva na seznam storitev z navedbo cen. Poleg tega se pri postavljanju upošteva, koliko obračunov plač je treba narediti na mesec. Pomembno je, koliko računov na mesec izda ponudnik. Morebitna stranka si lahko že na spletni strani ogleda cenovnik. Na osnovi tega si izračuna, ali si lahko privošči te pavšale. Načeloma velja, da stranke cenijo take, ki se zavedajo svoje vrednosti. Kakovost in zanesljivost sta vrlini, vredni višjega plačila.