Kaj je tisto, kar človek počne prav vsak dan? Vsak dan se je treba okopati ali oprhati. Po prhi ali kopeli morajo biti v kopalnici brisače, s katerimi se dodobra otre. Nihče ne mara mokrih nog v čevljih. Ženske so tiste, ki po navadi nosijo ožje hlače. Lastnice kavbojk v slogu skinny se bodo zagotovo strinjale, da je vlečenje jeansa na mokre noge nočna mora. Za učinkovito brisanje je pomembno, da so brisače izdelane iz kakovostnega materiala. To pa pomeni bombaž. Bombažne brisače so mehke in prijazne do kože. Ne bodo prehrapave in ne bodo povzročile razdraženja. Zelo varne so brisače, ki jih lahko kupite tukaj: https://minu.si/collections/brisace. Pri tem uporabnem in nujnem dodatku je pomembno predvsem dvoje. Snov, iz katere so brisače izdelane, in gostota tkanja.

 

Brisače, s katerimi cenite trenutke

Večja je gostota tkanja, prijetnejše so brisače na dotik. Uživati je treba tudi v trenutku, ko stopite izpod prhe. Kar največji užitek bodo ponudile vpojne in božansko mehke brisače. Slednje so na voljo v različnih velikostih. Zato se kupijo brisače, namenjene predvsem brisanju rok in obraza. Če jih je mogoče posušiti kar v sušilnem stroju, so hitro nared za uporabo. Umivanje rok je najpogostejše. Treba si jih je umiti vsakokrat, ko se opravi potreba, preden se dotakne otroka, pred obrokom. Zato jih ima vsak v kopalnici večje število. Medtem so večje brisače namenjene brisanju celotnega telesa. Nekatere so dovolj velike, da se vanje lahko ovijete celi, zagotovo pa lahko z njimi zagrnete otroka.

 

Brisače za morje, sonce in pesek

V posebno kategorijo se štejejo prave velikanke, s katerimi se gre na plažo. Te so lahko dovolj velike za več kot eno osebo. Po navadi so okrašene s poletnimi barvnimi odtenki, ki se podajo soncu in morju. Ne le, da vas osušijo, temveč vas s svojo pisanostjo razvedrijo. Nič vam ne bo bolj dvignilo duha kot crkljanje na barviti tkanini, dovolj veliki za tri. Ko boste prišli iz vode, boste takoj vedeli, kje je vaše mesto. Vzorčasto blago bo takoj pritegnilo vaše oko. Več o brisačah, si lahko preberete tukaj.