Športnih stavnic je na portalu Betsonhand več, od uporabnika pa je odvisno, za katero se bo odločil. Na takšno odločitev najverjetneje vpliva več dejavnikov. Vsaka stavnica na portalu ima pozitivne in negativne lastnosti ter različno ponudbo. Pred odločitvijo mora uporabnik raziskati ponudbo vseh, da se lahko odloči, katera je najbolj ustrezna zanj. Stavnice lahko uporabnike privabljajo z raznimi prijemi, na primer s promocijami in denarnimi dodatki. Za takšno metodo se je odločila tudi stavnica Bett365, saj Bet365 bonus v višini do petindvajset evrov k njej vabi nove uporabnike. Vse informacije o možnosti pridobitve dodatka je mogoče dobiti na spletni strani stavnice http://www.betsonhand.com/sl/bet365/bet365-bonus/.

Uporabi Bet365 bonus učinkovito

Obstoječi uporabniki se namreč že zavedajo pozitivnih lastnosti in ponudbe, medtem ko se novi morda ne znajdejo, ko je izbira na portalu Betsonhand tako velika. Domačo nalogo je naredila omenjena stavnica, saj ponuja Bet365 bonus. Ugotovljeno je bilo, da denarni dodatki in razni popusti učinkovito privabljajo ljudi in jih spodbujajo k akciji, pa naj bo to nakup ali v primeru stavnic, stave na šport. Zgodovina je pokazala, da ni potrebno prav veliko, da ljudje stavijo na šport. Večina držav je skozi leta za določeno obdobje prepovedala stave, kar pa se je izkazalo kot neučinkovito, saj so stavnice preprosto šle v ilegalo.

Bet365 bonus premaga konkurenco

To je vodilo do še manjšega nadzora in hujših težav, zato so države ugotovile, da je bolje legalizirati stave in ohranjati nadzor. Zakaj je torej nujno, da stavnice nudijo nekaj več, če so stave tako priljubljene? Nujno je, da stavnice, kot je Bet365 bonus ponujajo, kajti stavnice so se precej razmahnile. Priljubljenost stav na šport je povzročila nastanek več stavnic. Huda konkurenca je spodbudila, da je ponudila Bet365 bonus, ki namenjen novim uporabnikom. Stavnice so morale narediti domačo nalogo in ugotoviti, katero sredstvo učinkovito privablja navdušence nad športnimi stavami in jih pripravi do registracije. Ker pa nič ni zastonj in tudi dodatki niso dani iz čiste dobrote, so za pridobitev dodatka postavljeni pogoji.