Internetna stavnica Bet at home velja za vodilno stavnico v Evropi, ki jo odlikuje sodobnemu človeku prilagojen pristop k igranju iger na srečo. S svojo napredno oblikovano spletno stranjo, raznovrstno ponudbo športnih dogodkov in drugih spletnih iger, konkurenčnimi kvotami in neobdavčenimi dobitki je Bet at home do sedaj pritegnila že skoraj 5 milijonov uporabnikov. Kot ena redkih stavnic, ki so na voljo tudi v slovenskem jeziku, je navdušila tudi mnogo Slovencev, dostop do nje pa je možen preko spletne strani Stavidoma.

Obišči spletno stran stavnice ter se pridruži njenim številnim uporabnikom pod enotnim motom: »Za vse nas je življenje igra!«

Od pokra do športnih stav

Poleg razširjenih športnih stav pred začetkom športnega dogodka Bet at Home uporabnikom omogoča tudi vplačila ob športnih dogodkih v živo, uporabo spletnega casinoja ter vplačilo virtualnih športnih stav realistično zasnovanih tekem, predvajanih v visoki video simulaciji – virtualne nogometne in košarkaške lige, virtualna odprta prvenstva v tenisu, celo pasje in konjske dirke.

poker stavidoma

Uporabnikom stavnice Bet at Home so na voljo tudi mnoge in raznolike igre – igre s kartami, namizne igre, loterija, video igralni avtomati, jackpot in druge. Svojim igralcem stran Bet at Home omogoča tudi sodelovanje na spletnih turnirjih pokra – udeležijo se lahko t. i. »Freeroll« poker turnirjev kot tudi brezplačnih nagradnih turnirjev z nagradami, kjer se v živo pomerite z drugimi spletnimi igralci.

Bet at Home stavi na slovenščino – in šport

Stavnica Bet at Home po ocenah svojih uporabnikov kotira izredno visoko – njena povprečna ocena (na lestvici od 1 do 5) sega vse do številke 4,9. Na voljo je v številnih jezikih, tudi slovenščini, kar je razlog za njeno popularnost med slovensko govorečimi uporabniki, in sicer preko spletne strani Stavidoma.

Stavnica Bet at Home ima pomembno vlogo tudi pri sponzoriranju različnih športnih klubov, zvez in turnirjev. Podpirajo nemške, španske in poljske nogometne klube kot tudi pomembna nogometna prvenstva. Svojo naklonjenost športu Bet at Home izkazuje tudi s podporo teniških turnirjev in rokometnih klubov.