Na njej lahko igrate tudi poker, igralniške igre in virtualne igre. Stavite lahko tudi na razne svetovne dogodke, denimo, kdo bo naslednji ameriški predsednik, kdo bo dobil Oskarja in podobno. Bet at Home je stavnica, ki je na voljo tudi v slovenskem jeziku. Tako bo polaganje stav še lažje. Tudi začetki na tej stavnici so zelo enostavni.

športni portal

Pojdite na Športni portal in registracija vam ne bo vzela več kot dve minuti, novi uporabniki pa seveda dobite tudi bonus, ki ga stavnica ponuja. Vsake toliko časa so na voljo tudi posebne promocije, ki jih preprosto ne smete zgrešiti.

Prednosti stavnice Bet at Home

Ena od prednosti stavnice Bet at Home je ta, da ponuja pomoč v živo. To ponuja le malo stavnic. In ta pomoč v živo je na voljo tudi v slovenskem jeziku. Poleg tega so kvote stavnice velikokrat boljše od kvot, ki jih ponujajo konkurenčne stavnice.

bet at home

Na stavnici Bet at Home so ves čas na voljo turnirji v pokru, kjer se lahko pomerite z drugimi igralci. Prav tako se lahko pomerite v igralniških igrah. Na stavnici Bet at Home vam zares ne bo dolgčas. Poleg tega so izplačila zelo hitra, tako da ne izgubljate časa s čakanjem. Denar je na stavni račun nakazan v minutki.

Zakaj staviti na Bet at Home?

Zakaj izbrati ravno to stavnico? Ker gre za zaupanja vredno stavnico z več kot dvajsetletno tradicijo. Ker nudi velik nabor športnih dogodkov, redne promocije in bonuse. Ker so izplačila nakazana s svetlobno hitrostjo in še mnogo mnogo več. Stavnica je locirana v Evropi in zato nudi  možnost stave na veliko športov, ki so nam blizu. Tako lahko prav vsak na tej stavnici najde nekaj zase in si s stavami in igrami samo krajša čas, ali pa morda postanejo stave način življenja in vira dohodka. Pojdite na Športni portal, poskusite stavnico Bet at Home in neizmerno se boste zabavali.